Dette bildet er historisk

Fotografen brukte 18 måneder på å planlegge den spesielle begivenheten med fire generasjoner kongelige.

FIRE GENERASJONER: Dronning Elizabeth samlet sine tre etterfølgere til historisk bilde i forbindelse med sin 90-årsdag. Foto: Pa Photos
FIRE GENERASJONER: Dronning Elizabeth samlet sine tre etterfølgere til historisk bilde i forbindelse med sin 90-årsdag. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Dronning Elizabeth fyller torsdag 21. april 90 år, og i forbindelse med feiringen samlet hun sine tre etterfølgere til fotoshoot i The White Drawing Room på Buckingham Palace i London.

Prins Charles, dronning Elizabeth og prins William poserer sittende, mens den unge prins George står støtt på en liten boks. Årsaken til at de kongelige er plassert litt fra hverandre er at bildet skulle brukes som frimerke, med portrett av de fire kongelige.

Bildet har vært planlagt i 18 måneder og portrettfotografen, Mr. Mackechnie, beskriver de kongelige som utrolig avslappet.

- Det er supert å bli spurt om å fotografere et frimerke, og ikke minst å avfotografere fire generasjoner kongelige, sier fotografen til Daily Mail.

FRIMERKENE: De nye frimerkene trykkes ut og slikkes på baksiden. Men mange briter vil nok ramme inn bildet og henge det på veggen. Foto: Pa Photos
FRIMERKENE: De nye frimerkene trykkes ut og slikkes på baksiden. Men mange briter vil nok ramme inn bildet og henge det på veggen. Foto: Pa Photos Vis mer

Feirer bursdag to ganger i året

Selv om dronningens fødselsdag er denne måneden, feires den offisielt den 12. Juni. Ektemannen prins Philip runder også år - han blir 95 den 10. juni!

Det er første gang de fire generasjonene stiller sammen på frimerke på denne måten, og britene er full av lovord om kongefamilien.

Nylig var hertuginne Kate og prins William i Bhutan og India, og den ukeslange turen ble en stor suksess.

LES OGSÅ: Sonja stjal showet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer