Hertuginne Meghan:

Detaljen vekker oppsikt

Hertugparet dukket opp på rød løper.

PREMIEREKLARE: Hertuginne Meghan og prins Harry er aktuelle med Netflix-dokumentar. Det er ventet at paret kommer med en rekke avsløringer og påstander. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
PREMIEREKLARE: Hertuginne Meghan og prins Harry er aktuelle med Netflix-dokumentar. Det er ventet at paret kommer med en rekke avsløringer og påstander. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Store deler av verden holder nærmest pusten i påvente av den nye dokumentaren om prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41), som slippes på Netflix torsdag denne uken.

Det har allerede dukket opp to trailere som har gitt spente TV-seere et lite innblikk i det som kommer, og «alles» øyne er rettet mot ekteparet.

TRAILER: Den mye omtalte «Harry & Meghan»-dokumentaren har premiere på Netflix 8. desember. Vis mer

Dukket opp

Dermed ble det naturligvis lagt merke til at de dukket opp på en rød løper denne uken. Det var i forbindelse med en galla i New York at de lot seg fotografere av oppmøtt presse.

På bildene kan man se at hertuginnen hadde på seg en helt spesiell detalj, nemlig prinsesse Dianas akvamarin-ring.

Ifølge Page Six hadde 41-åringen sist gang på seg denne dagen hun giftet seg, som sin «noe blått».

Ringen bærer med seg en viss historie. Prinsesse Diana tok den i bruk fra 1996 som en erstatning for forlovelsesringen, etter skilsmissen fra prins Charles.

RINGEN: Her har hertuginne Meghan på seg Dianas ring. Foto: Gregory Pace/Shutterstock/NTB
RINGEN: Her har hertuginne Meghan på seg Dianas ring. Foto: Gregory Pace/Shutterstock/NTB Vis mer

Flere detaljer?

Page Six skriver at det er flere detaljer ved hertuginnens antrekk som kan framkalle minner fra bryllupsdagen. Hun stilte nemlig opp i en hvit Louis Vuitton-kjole med skulderutringning - noe som kan minne om brudekjolens design.

HÅND I HÅND: Hertuginne Meghan og prins Harry viste seg på rød løper denne uka. Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB
HÅND I HÅND: Hertuginne Meghan og prins Harry viste seg på rød løper denne uka. Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB Vis mer

Prins Harry hadde på sin side på seg en mørkeblå dress, som matchet det som for kvelden var en blå løper.

Hertugparet har de seineste åra skapt en rekke overskrifter, men de siste to ukene har de prydet medieoppslagene litt ekstra som følge av den kommende Netflix-dokumentaren.

SPIDER-MAN-PRINS: Prins Harry får massiv ros etter sin videohilsen til veldedighetsorganisasjonen Scotty's Little Soldiers. Video: Scotty's Little Soldiers/Youtube Vis mer

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, uttalte tirsdag denne uken at alt tyder på at det blir en lite harmonisk førjulstid for den britiske kongefamilien.

- Harry og Meghan erklærer nærmest full krig mot det britiske kongehuset. Traileren for dokumentaren som kommer på Netflix denne uka, gir i hvert fall inntrykk at de to ikke legger noe imellom når går til frontalangrep på Harrys kongelige familie, sa Vagle.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt: - Dreier seg om etikette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer