Kong Harald og dronning Sonjas gullbryllup:

Detaljen som vekker oppsikt i utlandet

Prinsesse Ingrid Alexandra stjeler oppmerksomheten etter gullbryllupet.

FÅR OPPMERKSOMHET: Etter onsdagens feiring av gullbryllpet til kong Harald og dronning Sonja er det én helt spesiell detalj som har fått mye oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix
FÅR OPPMERKSOMHET: Etter onsdagens feiring av gullbryllpet til kong Harald og dronning Sonja er det én helt spesiell detalj som har fått mye oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag denne uken feiret kong Harald (81) og dronning Sonja (81) 50 år som rette ektefolk. Med festgudstjeneste, middag på Slottet og overraskelse til folket på slottsbalkongen, var hele kongefamilien samlet for å feire Sonja og Haralds gullbryllup.

Den norske kongefamilien har tidligere skapt overskrifter utenlands, og i forbindelse med feiringen onsdag, har flere utenlandske medier nå plukket opp detaljer fra dagen.

Sporty stilvalg

Kronprinsesse Mette-Marit (45) ble nylig hyllet som glamorøs blondine i utlandet, og nå er det prinsesse Ingrid Alexandra (14) som stjeler oppmerksomheten - på grunn av fottøyet!

Britiske Daily Mail trekker frem den 14 år gamle prinsessens spreke skovalg, som skilte seg ut på den store dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer