Prins Harry og Halle Berry:

Detaljen på ungdoms­bildet tar nettet med storm

Tenåringsbildet av prins Harry fikk uventet oppmerksomhet.

SKREV TIL PRINSEN: Denne uken har dette bildet av en yngre prins Harry gått viralt. Årsaken er en detalj i bakgrunnen, som skuespiller Halle Berry ikke kunne unnlate å kommentere. Foto: NTB Scanpix
SKREV TIL PRINSEN: Denne uken har dette bildet av en yngre prins Harry gått viralt. Årsaken er en detalj i bakgrunnen, som skuespiller Halle Berry ikke kunne unnlate å kommentere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lenge før britiske prins Harry (33) møtte sin nåværende kone, hertuginne Meghan (37), hadde han tilsynelatende et lite øye til en helt annen skuespiller.

En rekke medier, deriblant Huffington Post, omtaler nå hvordan et bilde fra prinsens fortid har fått nye bein å gå på etter at noen lastet det opp i sosiale medier.

Ved første øyekast kan man se prinsen i tilbakelent stilling på en kontorstol, i det som skal være rommet hans på internatskolen Eton College.

- Har en viss type

I likhet med de fleste tenåringsrom på den tiden, er Harry omgitt av en CD-spiller, bøker, noe oppvask og diverse andre småting.

POPULÆR: Skuespiller Halle Berry har foruten en sterk skuespillerkarriere, blitt omtalt som «en av verdens vakreste kvinner». Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Skuespiller Halle Berry har foruten en sterk skuespillerkarriere, blitt omtalt som «en av verdens vakreste kvinner». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tar man imidlertid en nærmere kikk på veggteppet bak den unge prinsen, kan man se et utklipp av en annen berømt skikkelse, nemlig Halle Berry (52).

Ivrige sosiale medier-entusiaster har definitivt sørget for å spre det glade budskap de siste dagene, der flere påpeker at 33-åringen definitivt har «en viss type» hva gjelder det motsatte kjønn.

Saken fortsetter under:

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

Reagerer med latter

Bildet fikk heller ikke noe mindre oppmerksomhet da Berry selv ga lyd fra seg om den humoristiske detaljen. Onsdag publiserte hun et innlegg på Twitter, der 52-åringen berømmet prinsen for å ha «god smak i kvinner», ifølge News.

- Ok #PrinsHarry, jeg ser deg!, skrev den Oscar-belønnede skuespilleren, og la til en latter-emoji.

Videre fulgte hun opp med emneknaggen «HalleBerryPosta» og tagget artisten Missy Elliott. Dette var altså ment som en referanse til sistnevntes berømte låt «Work It», som blant annet inneholder strofen «Don’t I look like a Halle Berry poster?».

Nytt «familiemedlem»

Prinsen har så langt ikke kommentert saken. At Berry - for ham - hører fortiden til, ble derimot soleklart da 33-åringen tidligere i år giftet seg med ovennevnte Meghan.

Det er gått drøye tre måneder siden paret ga hverandre sitt ja. I tiden etter har det blitt spekulert på om Harry og Meghan ikke snart skal dele nyheten om at de venter sitt første barn sammen.

Flere mener nemlig at hertugparet vil annonsere en graviditet innen året er omme. Selv om en graviditetskunngjøring så langt har latt vente på seg, kunne People tidligere denne uken melde at de to allerede har fått et nytt «familiemedlem».

Hertuginnen har tidligere vært åpen om sin store lidenskap for hunder, og det skal være nettopp en liten valp hun og Harry nå skal ha fått sammen. Hunden, angivelig en labrador, skal ha flyttet inn allerede i begynnelsen av sommerferien.

LES OGSÅ: Vakte oppsikt med tale under statsbesøket