Dronning Elizabeth:

Detaljen i dronningens bilde vekker oppsikt

Detaljen i dronning Elizabeths bilde får flere til å sperre opp øynene.

SER DU DETALJEN: Dronning Elizabeth delte ut medalje denne uken. En detalj i bakgrunnen har imidlertid fått mest oppmerksomhet. Foto: Dominic Lipinski/AFP/NTB
SER DU DETALJEN: Dronning Elizabeth delte ut medalje denne uken. En detalj i bakgrunnen har imidlertid fått mest oppmerksomhet. Foto: Dominic Lipinski/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Det meste kongelige foretar seg observeres med argusøyne. Offentlige oppdrag, taler, bilder og privatliv skaper som regel overskrifter, og den rojale fansen biter seg raskt merke i hver minste detalj.

Det gjør fansen nok en gang nå.

Onsdag denne uken delte dronning Elizabeth (95) ut Queen's Medal for Music til Thomas Trotter på Windsor Castle. Det er imidlertid et bilde i bakgrunnen på bildet av de to som nå går sin seiersgang i utenlandsk presse.

Nytt bilde

Ifølge PageSix er det aktuelle bildet, som skal være av dronningens oldebarn, aldri blitt observert offentlig før.

FANGET PÅ KAMERA: Denne kommentaren fra Dronning Elizabeth skaper stor oppmerksomhet. Foto: PA Media. Reporter: Jostein Sletten / Dagbladet TV Vis mer

På bildet sitter dronningen i en sofa med ett av oldebarna på fanget, som etter alt å dømme skal være prinsesse Charlotte. Avbildet er også prins George, Peter Phillips' døtre Isla og Savannah, og Zara Tindalls eldste datter Mia.

KJÆRLIG BILDE: Dette bildet får nå oppmerksomhet i utenlandsk presse. Foto: Dominic Lipinski/AP/NTB
KJÆRLIG BILDE: Dette bildet får nå oppmerksomhet i utenlandsk presse. Foto: Dominic Lipinski/AP/NTB Vis mer

Dronningens avdøde ektemann prins Philip er også avbildet.

Bildet skal ha blitt tatt en gang i løpet av slutten av 2016, da prinsesse Charlotte var om lag halvannet år. De andre barna skal den gang ha vært mellom to og seks år.

Fjernet bilde av barnebarnet

Dronning Elizabeth har tidligere fått enorm oppmerksomhet for bilder av familiemedlemmer på slottet.

I 2019 ble det full ståhei etter at et bilde av prins Harry og hertuginne Meghan ikke lenger var å se på dronningens bord i Audience Room på Buckingham Palace.

BEGRAVELSE: Dronning Elizabeth satt alene da hun tok et siste farvel med ektemannen sin gjennom 73 år, prins Philip. Nå rører bildet en hel verden. Foto: AP Vis mer

Der sto nemlig bilde av prins William og hertuginne Kate, samt et innrammet bilde av prinsebrødrene.

Bildet av hertugparet av Sussex hadde tidligere stått på det aktuelle bordet, men det ble aldri kjent hvorfor det ble fjernet.

I sommer var imidlertid tilbake, noe som først ble synlig da statsminister Boris Johnson var på audiens hos dronningen.

LES OGSÅ: Delte hemmelig oppskrift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer