Charlene av Monaco:

Detaljen i bildet vekker oppsikt

Fyrstinne Charlene har endret utseendet nok en gang.

NYTT UTSEENDE: Fyrstinne Charlene av Monaco vekker oppsikt i nytt bilde av fyrstefamilien. Foto: Palais Princier de Monaco / Facebook
NYTT UTSEENDE: Fyrstinne Charlene av Monaco vekker oppsikt i nytt bilde av fyrstefamilien. Foto: Palais Princier de Monaco / Facebook Vis mer
Publisert

På tampen av fjoråret skapte Charlene av Monaco (42) overskrifter da hun hadde tatt frem barbermaskinen og erstattet sin karakteristiske bob-sveis til fordel for en mer rocka klipp.

Den venstre siden av hodet hennes var nemlig barbert og fargene i resten av håret var en blanding av blonde- og brune nyanser.

ROCKA: Fyrstinnen valgte bort bob-frisyren til fordel for en mer barbert hårsveis. Foto: Eric Gallaird / REUTERS / NTB
ROCKA: Fyrstinnen valgte bort bob-frisyren til fordel for en mer barbert hårsveis. Foto: Eric Gallaird / REUTERS / NTB Vis mer

Forandring fryder

Bare litt over én måned senere later det til at fyrstinnen har gått lei av sin punk-inspirerte sveis. Nå har hun nemlig skiftet frisyre nok en gang.

På et nytt bilde av Monacos fyrstefamilie, publisert på deres Facebook-konto denne uken, viser 42-åringen nå frem mer eller mindre sitt gamle jeg.

Plassert sittende i en stol i palasset, er hun omgitt av ektemannen prins Albert (62) og tvillingene kronprins Jacques og prinsesse Gabriella (6).

Her kommer det tydelig frem at Charlene har gått tilbake til sin gamle sveis, nemlig blond bob med pannelugg. Det er heller ikke til å unngå å legge merke til den slående likheten mellom mor og datter som nå har prikk lik frisyre.

Vonde rykter

Fyrstinne Charlene ble en del av Monacos fyrstefamilie da hun giftet seg med prins Albert i 2011, men det å gifte seg inn i offentlighetens søkelys har imidlertid ikke bare hatt sine fordeler.

Kort tid før bryllupet hevdet blant annet en fransk tabloidavis at 42-åringen hadde forsøkt å forlate Monaco før vielsen, etter å ha funnet ut at Albert hadde tre «uekte» barn.

Vis mer

Ryktene om at den kommende fyrstinnen hadde kalde føtter, ble kategorisk avvist av palasset i Monaco, ifølge AP.

Bryllupet ble gjennomført, og «hele verden» fulgte med da prinsen fikk sin fyrstinne. Bryllupsreisen og hvetebrødsdagene ble tilbrakt i Sør-Afrika, men også der skulle ryktene prege paret.

Det ble blant annet hevdet at de ikke bodde på samme hotell under bryllupsreisen, men dette ble aldri direkte kommentert.

Det ble også en rekke skriverier i flere europeiske land etter at prins Albert kom alene til kroningen av kong Willem-Alexander og dronning Maxima i Nederland i slutten av april 2013.

EKTEPAR: Her er Charlene avbildet sammen med prins Albert i anledning Jan Kvalheims 50-årsfeiring i Kragerø. Foto: Peder Gjerse / NTB
EKTEPAR: Her er Charlene avbildet sammen med prins Albert i anledning Jan Kvalheims 50-årsfeiring i Kragerø. Foto: Peder Gjerse / NTB Vis mer

Charlene valgte å reise hjem til Sør-Afrika i stedet, og flere hevdet at duoen gikk gjennom en dyp krise i ekteskapet. For første gang benektet hun påstandene selv.

- Albert og jeg er veldig lykkelige og alt er bra, sa fyrstinnen til tyske Bild Am Sonntag den gang.

LES OGSÅ: Risikerer ny skandale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer