Kong Charles:

Detalj vekker oppsikt

Flere bet seg merke i en spesiell detalj da kong Charles møtte statsminister Liz Truss.

I BAKGRUNNEN: I bakgrunnen kan man skimte et fotografi på bordet. Foto: Kirsty O'Connor/Pool/REUTERS/NTB
I BAKGRUNNEN: I bakgrunnen kan man skimte et fotografi på bordet. Foto: Kirsty O'Connor/Pool/REUTERS/NTB Vis mer
Publisert

Etter at prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) sa fra seg sine kongelige plikter i 2020, har ryktene om kjølig stemning mellom Sussex-paret og resten av kongefamilien spredt seg som ild i tørt gress.

Da Harry og Meghan flyttet til USA, og kort tid etter ga sitt mye omtalte Oprah-intervju, skal det ha ført til bensin på bålet.

Til tross for den angivelige isfronten, er et bilde av sønnen og kona stilt fram hos pappa kong Charles (73).

UTRADISJONELL: Kong Charles III skaper nok en gang overskrifter, denne gangen etter sitt møte med Strobritannias statsminister Liz Truss. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

Stilt ut bryllupsbildet

Torsdag møtte kong Charles Storbritannias statsminister Liz Truss i Buckingham Palace for deres ukentlige audiens.

I en video delt på Twitter, kan vi se Truss neie for britenes konge før de håndhilser. Snutten viser også flere fotografier i bakgrunnen som er stilt ut i rommet.

Et av dem er et bryllupsbilde fra prins Harry og hertuginne Meghans bryllup i 2018. Det melder flere medier, deriblant People.

Bryllupsbildet er tatt i Windsor Castle etter seremonien i St. George-kapellet. På bildet er brudeparet omringet av familien, blant annet avdøde dronning Elizabeth som er plassert ved siden ektemannen prins Philip.

- Vært forsøk fra begge sider

Prins Harry og hertuginne Meghan var sist i Storbritannia forrige måned for å gjøre flere offentlige ærend før dronningen døde 8. september. De neste dagene hilste Sussex-paret og Wales-paret på flere briter som hadde samlet seg ved slottet.

KJØRTE AV GÅRDE: Prins Harry har forlatt Balmoral. Video/reporter: Edward Stenlund og Emma Cecilia Eriksson Vis mer

Det skal ha oppstått et håp om at dronningens dødsfall ville hjelpe med å bygge bru mellom prins Harry og prins William. Det ser imidlertid ut som det ikke har skjedd.

CBS-programleder Gayle King (67) har også uttalt seg om isfronten mellom brødrene. Ifølge King har det blitt gjort forsøk på å reparere forholdet, men til ingen nytte.

- Det har vært forsøk fra begge sider på å... gjøre ting riktig, sier King til Extra.

LES OGSÅ: - En ganske mørk tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer