Prins Harry:

Detalj forbløffer: Stikk mot broren?

Dette fortalte prins Harry i vitneforklaringen sin.

SKAL VITNE: Prins Harry på vei inn i rettssalen tirsdag formiddag. Foto: REUTERS/Toby Melville/NTB
SKAL VITNE: Prins Harry på vei inn i rettssalen tirsdag formiddag. Foto: REUTERS/Toby Melville/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag formiddag er prins Harry (38) i retten i Storbritannia.

Prinsen mener flere britiske tabloidaviser har benyttet seg av hacking for å skaffe informasjon, og har nå saksøkt Mirror Group Newspapers.

Like etter klokken halv tolv tirsdag inntok Harry vitneboksen, og kort tid etter ble vitneforklaringen hans gitt ut. Den var over 50 sider.

Hele vitneforklaringen kan du LESE HER.

Nevnes ikke med navn

Innledningsvis i vitneforklaringen introduserer Harry seg selv og sin bakgrunn. Der omtaler han foreldrene sine, Charles (74) og avdøde Diana, med titler. Det samme gjør han med bestemoren dronning Elizabeth, som døde september i fjor.

Harry unnlater derimot å nevne broren William (40) og hans kone Kate (41), med verken navn eller kongelige titler. De er bare introdusert som «my brother and his wife».

William og Kate blir senere introdusert med navn og tittel. Det er derimot den eneste gangen gjennom hele vitneforklaringen.

Han er heller ikke konsekvent i omtalen av kona, hertuginne Meghan (41). I introduksjonen blir hun bare omtalt som «kona mi Meghan», men tittelen hertuginne blir aldri nevnt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer