Priyanka Chopra og Meghan Markle:

- Det vi ser nå er ekte

Hertuginne Meghans berømte venninne tar henne i forsvar.

REAGERER: Skuespiller Priyanka Chopra synes det er trist å se hvordan venninnen hertuginne Meghan omtales, og tar henne nå i forsvar. Foto: NTB scanpix
REAGERER: Skuespiller Priyanka Chopra synes det er trist å se hvordan venninnen hertuginne Meghan omtales, og tar henne nå i forsvar. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

For noen år tilbake møtte de to skuespillerne Priyanka Chopra (36) og Meghan Markle (37) hverandre under en middag i Hollywood, og de oppdaget raskt at de hadde flere felles interesser.

Møtet førte til lange samtaler om blant annet aktivisme og feminisme, og de to ble gode venner. I dag regnes førstnevnte som en av Hollywoods største navn, mens sistnevnte har lagt karrieren som skuespiller på hylla til fordel for et liv i den britiske kongefamilien - og går i dag under tittelen hertuginne av Sussex.

- Vi fant hverandre gjennom vårt felles syn på verden og som kvinner, sier Priyanka Chopra om venninnen i et større intervju med The Sunday Times.

Kritikk og rasistisk hets

At de to står hverandre nær, er det ingen tvil om. Da den tidligere «Suits»-skuespilleren for et drøyt år siden giftet seg med prins Harry (34), var Chopra en av de mange inviterte kjendisgjestene.

Hun var også til stede under hertuginnens «hemmelige» babyshower i februar - og var raskt ute med å gratulere hertugparet da de ble foreldre i begynnelsen av mai.

Meghans vei inn i den britiske kongefamilien har imidlertid ikke gått helt knirkefritt for seg, til tross for at hun i dag er lykkelig gift og stolt mor til sin nyfødte sønn Archie. Blant annet har hun vært vitne til at hennes svært frittalende familie har uttalt seg om henne i media, og hun har også fått kritikk fra flere hold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer