STJAL OPPMERKSOMHETEN: Da Kate giftet seg med Prins William i 2011, fikk søsteren Pippa Middleton svært mye oppmerksomhet på grunn av sin tettsittende kjole. Foto: All Over Press
STJAL OPPMERKSOMHETEN: Da Kate giftet seg med Prins William i 2011, fikk søsteren Pippa Middleton svært mye oppmerksomhet på grunn av sin tettsittende kjole. Foto: All Over PressVis mer

- Det var smigrende, men pinlig

Pippa Middleton snakker for første gang ut om all oppmerksomheten rundt hennes berømte bakdel.

SEOGHØR.NO: Da prins William giftet seg med hertuginne Kate i april 2011, skjøt kjendisstatusen til Kates søster, Pippa Middleton (30), i været.

Det skjedde noe ufrivillig. Pippas søster viste seg nemlig fram i en tettsittende, utringet hvit kjole.

Etter bryllupet snakket «alle» om Pippas kjole, og moteekspert Ine Thereze Gransæter sa til Seoghør.no at kjolen var et klart brudd på bryllupsetikette. Men Pippa hadde selv ingen baktanker da hun kledde på seg på bryllupsdagen til søsteren.

Kjolen henger i skapet

I sitt første TV-intervju noensinne åpner Pippa seg om hvordan hun opplevde Kate og Williams store dag, og  alle overskriftene hun selv stod for ved å bære den lekre tettsittende Alexander McQueen-kreasjonen som søsterens forlovede.

- Det var fullstendig uventet. Jeg tror ikke det var meningen at kjolen skulle skille seg ut, men heller blande seg i mengden.

VAR FORLOVER: Da Kate Middleton ble hertuginne Kate, var det Pippa som var forlover. Foto: REX/Willi Schneider/All Over Press
VAR FORLOVER: Da Kate Middleton ble hertuginne Kate, var det Pippa som var forlover. Foto: REX/Willi Schneider/All Over Press Vis mer

- Det var vel smigrende, men også pinlig fordi det ikke var planlagt, sier hun på Today show.

Kjolen har hun fortsatt i skapet hjemme.

- Den henger fortsatt i garderoben min hjemme. Det er vel en sånn ting jeg kommer til å finne fram hvis noen vil se den, eller hvis barna mine i fremtiden en gang vil se den.

Da Kate og William giftet seg hadde flere tusen kommet seg ut i gatene for å se på. Fra TV-skjermen var det millioner som fulgte med. Men Pippa tenkte bare at det var et «vanlig» familiebryllup.

- Skjønte ikke omfanget

SKAPTE OVERSKRIFTER: Pippas rumpe fikk enda mer oppmerksomhet enn søsterens kongelige brudekjole. Foto: All Over Press
SKAPTE OVERSKRIFTER: Pippas rumpe fikk enda mer oppmerksomhet enn søsterens kongelige brudekjole. Foto: All Over Press Vis mer
ALLE FULGTE MED: Mens tusenvis fulgte prinsebryllupet utenfor Buckinham Palace, så millioner av mennesker det hele på TV.
 Foto: REX/All Over Press
ALLE FULGTE MED: Mens tusenvis fulgte prinsebryllupet utenfor Buckinham Palace, så millioner av mennesker det hele på TV. Foto: REX/All Over Press Vis mer

- Vi så på det som bare et familiebryllup. Jeg tror ikke jeg skjønte hvor stort det var før i ettertid. Vi bare fordelte rollene som enhver familie ville gjort det, sa Pippa.
Det var først da hun fikk oppleve folkemengden rundt Buckingham Palace og alle kameraene at Pippa begynte å forstå hva bryllupet egentlig var.

- Wow, dette er ganske så spesielt! tenkte jeg, sa hun.

LES OGSÅ: - Dette gjør man ikke i et bryllup