- Det var litt uventet, men en hyggelig overraskelse

Den svenske reporteren klarte ikke styre sin begeistring da kronprins Haakon dukket opp til Carl Philips og Sofias bryllupsfest.

UTEN HAAKON: Prins Daniel var en ekte gentleman og førte både sin egen kone, prinsesse Victoria og kronprinsesse Mette-Marit ned den røde løperen.  Foto: NTB scanpix
UTEN HAAKON: Prins Daniel var en ekte gentleman og førte både sin egen kone, prinsesse Victoria og kronprinsesse Mette-Marit ned den røde løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da det vordende brudeparet samlet venner og familie til fest fredag dukket kronprinsesse Mette-Marit opp uten ektemannen ved sin side.

I stedet ble hun geleidet ned den røde løperen av kronprinsesse Victorias ektemann, prins Daniel.

I strålende solskinn møtte 270 gjester opp på båten som skulle frakte dem til en bunker på Skeppsholmen midt i den svenske hovedstaden.

Her skal de blant annet underholdes av super-DJ Avicii.

Saken fortsetter under bildet.

Da kronprins Haakon plutselig dukket opp alene i bil til festlighetene lenge etter de andre, ble en svensk reporter fra Expressen gledelig overrasket.

- Oj, det er Haakon. Det er kronprins Haakon av Norge som kommer her, utbryter han.

- Jeg trodde først han skulle komme lørdag til selve seremonien siden han ikke var med på båten. Det var litt uventet, men en hyggelig overraskelse, sier han begeistret.

Se klippet her:

En annen hyggelig overraskelse var at prinsesse Madeleine (36) også klarte å komme til den store festen.

Prinsens søster er som kjent høygravid og kan føde når som helst, men fredag var hun altså i så god form at hun og ektemannen Chris O'Neill tok seg turen for å feire det kommende brudeparet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.