Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Det var litt av et syn

Hertugparet møtte dronningen i all hemmelighet.

TILBAKE: Hertuginne Meghan og prins Harry skal ha besøkt Storbritannia sammen for første gang på to år. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB
TILBAKE: Hertuginne Meghan og prins Harry skal ha besøkt Storbritannia sammen for første gang på to år. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen var det ett år siden prins Philip døde. Han ble 99 år gammel.

Prinsen var hertug av Edinburgh og dronning Elizabeths (95) ektemann gjennom 74 år.

På grunn av pandemiens gang ble det satt det en stopper for en vanlig begravelse da prinsen gikk bort. For å hedre ham ble det derfor holdt en større minneseremoni på Westminster Abbey forrige uke.

Dette var dronning Elizabeths første offentlige opptreden på fem måneder, siden hun ble frisk etter coronaviruset. Med seg hadde hun sønnen prins Andrew (62) som ikke hadde vist seg siden det ble inngått forlik i overgrepssaken.

BEGRAVELSE: Dronning Elizabeth satt alene da hun tok et siste farvel med ektemannen sin gjennom 73 år, prins Philip. Nå rører bildet en hel verden. Foto: AP Vis mer

Prins William (39) og hertuginne Kate (40) ankom minnegudstjenesten sammen med barna prins George (8) og prinsesse Charlotte (6).

Noen som derimot glimret med sitt fravær var prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40).

- Kunne ikke tro det

Nå melder derimot flere medier at duoen, som er bosatt i Los Angeles, onsdag fløy til Storbritannia for et hemmelig besøk med dronningen. Torsdag kveld kunne en talsperson for paret bekrefte overfor BBC at besøket har funnet sted.

Møtet fant sted torsdag, før paret skulle videre til Haag i Nederland i forbindelse med Invictus Games.

«Paret traff også prins Charles på vei til Windsor Castle. Dette er deres første felles tur til Storbritannia siden de trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter i mars 2020», skriver The Sun.

Harry og Meghan skal ha smilt og vinket til overraskede gjester som besøkte Windsor for den tradisjonelle seremonien «Maundy Thursday».

STRID: Det skal være stor uenighet innad i den britiske kongefamilien etter at det ble klart at Meghan og Harry ønsker å trekke seg tilbake. Se og Hørs kongehusekspert forklarer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg kunne nesten ikke tro det da jeg oppdaget hvem det var. Vi vinket til dem og de vinket tilbake. De så lykkelige og avslappet ut, og vinket til alle på bussen. Charles og dronningen var på Windsor Castle samtidig, så de må ha truffet begge to, forteller en av gjestene til The Sun og fortsetter:

- Det var litt av et syn. Vi visste at vi kanskje ville se Charles og Camilla på seremonien, men hadde aldri trodd at vi ville dumpe borti Harry og Meghan.

LES OGSÅ: - Jeg vil aldri gifte meg igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer