<strong>TØFF TID:</strong> Etter å ha slitt med influensalignende sykdom, dro Silvia til USA på jobb, men ble skadet etter å ha snublet da hun ble forfulgt av en av Aftonbladets fotografer. Foto: All Over Press
TØFF TID: Etter å ha slitt med influensalignende sykdom, dro Silvia til USA på jobb, men ble skadet etter å ha snublet da hun ble forfulgt av en av Aftonbladets fotografer. Foto: All Over Press Vis mer

- Det var ikke morsomt

Dronning Silvia havnet på krykker etter møte med svensk fotograf.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dronning Silvia (67) ble for et par uker siden så syk under en ferie i Paris, at hun måtte avlyse statsbesøk til Botswana sammen med kong Carl Gustaf. 

Men nå er 67-åringen frisk igjen, og de siste dagene har hun vært i USA for å jobbe med organisasjonen World Childhood Foundation sammen med prinsesse Madeleine.

Men turen ble nok ikke helt som håpet. Dronningen og prinsessen ble nemlig nødt til å forholde seg til svært intense fotografer, som ville ha bilder av de to da de var i New York.

Og da dronningen mandag forsøkte å slippe unna en av Aftonbladets fotografer, og skal hun ha snublet og skadet seg, skriver Expressen.


- Det var ikke spørsmål om hun bare ville slippe unna å bli fotografert. Det er snarere snakk om forfølgelse, sier hoffets informasjonssjef, Bertil Ternert, til Expressen.

- Det var ikke så morsomt, sa dronningen selv til avisen i natt, etter å ha fått krykker og foten i en plaststøtte.

Det svenske kongehuset informerer selv om hendelsen, som fant sted da dronningen skulle forlate en butikk, på sine hjemmesider.

- Fotografen tok ikke hensyn til deres ønske om å ikke bli fotografert, men ble stående i butikkdøren. Dronningen opplevde fotografen som sta, og valgte derfor å gå ut en sidedør. Dronningen gikk raskt mot en parkert bil for å unnslippe fotografen som sprang etter. Dronningen falt og skadet både foten og håndleddet, står det på hoffets nettsider.


Aftonbladets informasjonssjef Fredrik Lindén sier til Expressen at avisen ser alvorlig på hendelsen, og at de beklager dypt det som har skjedd. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Silvia avlyste i siste liten 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer