Hertuginne Meghan:

- Det var ikke mitt valg å ta

Hertuginne Meghan omtaler det som «befriende» å endelig kunne få snakke ut fritt i Oprah-intervjuet.

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause år de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kommende intervjuet med prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) holder oss mildt sagt på pinebenken frem til søndag.

Frem til nå har det blitt lekket flere detaljer fra hva vi har i vente, og i dag er intet unntak.

- Levde et selvstendig liv

I et nytt klipp fredag ettermiddag sier hertuginnen nemlig at det er befriende å kunne fortelle sin side av historien. Ifølge Sky News ser Meghan tilbake på en tidligere samtale med Oprah Winfrey, hvor 39-åringen forklarte at hun ikke ville ha mulighet til å stille til intervju med henne.

- Jeg kunne ikke ha sagt ja da, det var ikke mitt valg å ta, sier Meghan, og fortsetter:

- Som en voksen, som levde et ganske selvstendig liv, til å gå inn i denne «konstruksjonen» som er annerledes enn jeg tror folk forestiller seg at den er - det er virkelig befriende å ha retten og privilegiet til å kunne si ja … å være i stand til å ta et valg på egen hånd og være i stand til å snakke for seg selv.

Som nevnt kommer det stadig drypp fra hva vi har i vente i det kommende intervjuet, som sendes i sin helhet førstkommende søndag. Tidligere denne uken kunne Se og Hør også avsløre at intervjuet skal sendes her til lands.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer