Meghan Markle og prins Harry:

- Det var hun som førte dem sammen

Meghan Markle og prins Harry har tidligere uttalt at det var en felles venninne som spleiset dem, og nå er det avslørt hvem hun er.

KIRSTEN GIFTEKNIV: Violet Von Westenholz (her avbildet med Celia Weinstock og India Clarke) oppnådde stor suksess som «Kirsten giftekniv», for det mye omtalte paret Meghan Markle og prins Harry. Foto: NTB Scanpix
KIRSTEN GIFTEKNIV: Violet Von Westenholz (her avbildet med Celia Weinstock og India Clarke) oppnådde stor suksess som «Kirsten giftekniv», for det mye omtalte paret Meghan Markle og prins Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det er kun noen måneder til Meghan Markle (36) og prins Harry (33) skal gifte seg, og nå har det endelig blitt avslørt hvem den «hemmelige venninnen», som spleiset de to turtelduene tilbake i 2016, er.

Under duoens første intervju sammen, fortalte Harry at de ble introdusert gjennom en felles venninne, men at de valgte å holde det hemmelig for å beskytte hennes privatliv.

Siden den gang har det blitt spekulert vilt i hvem venninnen kan være.

Folk har hatt ulike meninger om saken, og det var mange som mente det var besteveninnen til Meghan, stylisten Jessica Mulroney, som spleiset paret.

Andre har spekulert i om det var mote-designeren Misha Nonoo, som tidligere var gift med en av Harrys bestevenner.

- Vanskelig å finne den rette

Men nå har endelig identiteten til den «hemmelige venninnen» blitt avslørt av E! News.

Nettstedet kan bekrefte at det var ingen ringere enn Harrys barndomsveninne Violet von Westenholz (33) som introduserte det gifteklare paret for hverandre.

Faren til Violet er en god venn av prins Charles (69), og Violet har vært en av Harrys gode venninner gjennom mange år. Hennes yngre søster, Victoria, har til og med tidligere blitt utpekt som en potensiell kjæreste for Harry blant den sosiale eliten.

- Harry syntes det var veldig vanskelig å finne den rette. Det er vanskelig nok å finne noen nye å date, han kan jo ikke bruke dating-apper som vanlige folk, og å møte noen som passet ham, var omtrent umulig, fortalte en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Møttes gjennom jobb

Meghan og Violet ble venninner gjennom Violets PR-jobb med motehuset Ralph Lauren.

- Meghan hadde vært en del av London sin sosiale elite en stund, og da Harry fortalte Violet at han hadde problemer med å finne den rette, fortalte Violet at hun visste om den perfekte jenta for ham, fortsatte kilden.

Parets første date var tidlig om sommeren i 2016, og Meghan fortalte i forlovelsesintervjuet at det var en skikkelig blind-date.

- Jeg visste nesten ingenting om ham, så det eneste jeg spurte henne om da hun fortalte at hun ønsket å spleise oss, var: «Er han snill?», fortalte Meghan i intervjuet.

Saken fortsetter nedenfor.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer Vis mer

Violet hadde virkelig helt rett angående de to turtelduene. Paret fant tonen med en gang og etter kun to stevnemøter reiste de på en feire sammen til Botswana, ifølge E! News.

Forlovet seg i kjole til 500 000

Etter at prins Harry og Hollywood-stjernen Meghan Markle annonserte forlovelsen sin i november, har verken pressen eller royalister flest fått nok av dem.

Da Kensington Palace offentliggjorde parets offisielle forlovelsesbilder i desember, fikk fotografiene, tatt av Alexi Lubomirski, også mye oppmerksomhet.

Prislappen på Meghans kjole har fått enkelte til å virkelig sperre opp øynene.

Ifølge britiske Daily Mail er kjolen en eksklusiv haute couture-kreasjon fra Ralph & Russos høst- og vinterkolleksjon fra 2016, og koster 46 650 britiske pund.

Det blir over en halv million i norske kroner, nærmere bestemt 523 753 kroner.

LES OGSÅ: Jeg ble presset til å lyve om alderen