- Det var et kult valg

Moteekspert roser kronprinsesse Mette-Marit for sin naturlige stil...

HODESKALLE-SKJERF: KK.nos moteekspert Kjersti Skar Staarvik synes det var et uventet, men likevel spennende motevalg av kronprinsesse Mette-Marit.
HODESKALLE-SKJERF: KK.nos moteekspert Kjersti Skar Staarvik synes det var et uventet, men likevel spennende motevalg av kronprinsesse Mette-Marit. Vis mer
SEHER.NO: I dag ankom kronprinsesse Mette-Marit sin første skoledag på sitt tredje studieår ved Handelshøyskolen BI i Oslo.

Den moteriktige prinsessen var gjennomført i et marineblått antrekk - og som prikken over i`en hadde hun et hodeskalle-skjerf, også kalt et skulls-skjerf.

- Wow, dette var et litt uventet, men like fullt et spennende valg av Kronprinsessen, sier KK.nos moteekspert Kjersti Skar Staarvik.

Det var den avdøde designeren Alexander McQueen som gjorde skulls-skjerfet berømt. Etter designerens tragiske bortgang har flere av verdens største stjerner skaffet seg skjerfet for å hedre ham. Blant annet har Kylie Minogue og Paris Hilton blitt sett med skjerfet.

Mette-Marit kler seg gjerne i mer klassiske plagg, fra blant annet Valentino og Prada, men på sin første skoledag hadde hun altså valgt en noe mer røff stil.

-  Vi er vant til å se henne i klassiske og til dels konservative antrekk som hører med til kronprinsesserollen. Når hun i dag møter opp som student er det jo likevel naturlig at hun har en mer avslappet stil enn på representasjonsoppdrag. Og da synes jeg dette var et kult valg. Hun viser at hun fortsatt er seg selv, sier Staarvik.

Dette er ikke første gang Mette-Marit får oppmerksomhet for sine halsplagg. Hun har tidligere fått en egen knute oppkalt etter seg, nemlig «Mette-Marit knuten». Kronprinsessen var blant de første her til lands som samlet skjerfet i hver ende, la skjerfet rundt halsen, for så å putte de løse endene inn der skjerfet har fått en løkke. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg kjenner ingen her