- Det var en som hadde så hardt ansikt

Prinsesse Märtha Lousie skjønte ikke hvem den spesielle mannen var.

PERSONLIG: Det er tredje gang prinsessen leder julekonserten i Vang kirke, og denne gangen bidrar hun med personlig fortelling.  Foto: Stella Pictures
PERSONLIG: Det er tredje gang prinsessen leder julekonserten i Vang kirke, og denne gangen bidrar hun med personlig fortelling. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Da prinsesse Märtha Louise (40) og lillebror kronprins Haakon Magnus (38) vokste opp ble julen feiret vekselsvis på Kongsseteren og Skaugum.

Høytiden var, som seg hør og bør, spekket av tradisjoner og også de to kongeligheten fikk besøk av en kjent rødkledd mann. Hvem som skjulte seg bak nissedrakten varierte, men spesielt én har satt seg fast i prinsessens hukommelse.

- Det var en som hadde så hardt ansikt. Jeg skjønte etter hvert at nissen hadde maske, sier prinsessen i et intervju i Dagbladet.

Märtha Louise er fortiden aktuell som leder av den tradisjonsrike klassiske julekonserten som holdes i Vang Kirke, noe hun har gjort to ganger tidligere. I år har hun valgt å tilføre konserten en personlig «touch», og på eget initiativ fremfører hun en personlig fortelling, med musikalsk akkompagnement.

- Jeg har skrevet fra en morgenstund som Haakon og jeg hadde da vi var små, hvordan vi pleide å ha det før julemorgenen begynte, forteller hun videre.

I år feirer prinsessen julaften hjemme i Lommedal sammen med ektemannen Ari Behn (39) sin familie, og selvfølgelig deres tre små prinsesser Maud Angelica (8), Leah Isadora (6) og Emma Tallulah (3).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det mest utfordrende er å se Ari hver dag