- Det tror jeg ikke jeg skal gå inn på i dag

Kronprinsparet ville ikke svare på de direkte spørsmålene.

OTTAWA: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøkte i dag Rideau Hall i Ottawa i Canada. Foto: Reuters
OTTAWA: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøkte i dag Rideau Hall i Ottawa i Canada. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kronprinsparet er for tiden på et fem dager langt offisielt besøk til Canada. Med på turen er også næringsminister Monica Mæland og en stor næringslivsdelegasjon.

I går kveld hadde kronprinsparet en privat middag meg Canadas statsminister Justin Trueau, som etterpå tweetet et bilde og takket for samtalen.

- Det var først og fremst veldig hyggelig å treffe dem. Vi har mye til felles, Canada og Norge, så det var mye å snakke om. Det var litt av det vi diskuterte, vi har mange felles punkter som land og jeg tror også at når vi treffes internasjonalt med mange nasjonaliteter så finner kanadiere og nordmenn sammen, det har ihvertfall jeg erfart da, fortalte Haakon til Se og Hør.

I dag har kronprinsparet besøkt både møtt generalguvernøren, sett et tre som dronning Sonja og kong Harald plantet i 2002 og deltatt på et Arktis-seminar.

På pressemøtet fikk kronprinsparet spørsmål om de følger med på den amerikanske valgkampen:

- Det er veldig spennende. Vi følger med som jeg tror de aller fleste andre, på hva som foregår. Det er noen spennende dager foran oss nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer