Fyrstinne Charlene:

- Det tar tid å adressere problemet mitt

Tvillingmoren åpner seg om sykdomsforløpet og avslører at hun ikke kan reise hjem til familien i Europa før til høsten.

ALENE: Charlene har i lang tid oppholdt seg i Sør-Afrika uten både ektemann og barn. Foto: People Picture / SplashNews / NTB
ALENE: Charlene har i lang tid oppholdt seg i Sør-Afrika uten både ektemann og barn. Foto: People Picture / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

I tre måneder har fyrstinne Charlene (43) av Monaco nå oppholdt seg i hjemlandet Sør-Afrika uten ektemannen, fyrst Albert (63), og barna Gabriella og Jaques (6).

Hun dro dit i utgangspunktet for å rette oppmerksomhet rundt beskyttelsen av neshorn, men i slutten av mai ble hun operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon - og måtte derfor utsette tilbakereisen.

Spekulasjoner på om det var problemer i ekteskapet begynte raskt å florere, men disse ryktene slo Charlene tilbake på tidligere denne måneden.

Blir til slutten av oktober

Nå kommer 43-åringen med en ny oppdatering rundt sykdomsforløpet hvor hun blant annet avslører at hun må gjennom nok en operasjon.

- Jeg var opprinnelig ment å være her i ti til tolv dager, men dessverre fikk jeg problemer med å utlikne ørene og slik fant legene ut at jeg har en ganske alvorlig bihulebetennelse. Det tar tid å adressere problemet mitt, forklarte hun til programleder Mandy Wiener på sørafrikansk radio fredag, ifølge People.

Vis mer

- Jeg kan ikke tvinge helbredelsen frem, så derfor er jeg strandet i Sør-Afrika til slutten av oktober, la hun til.

Til tross for at fyrstinnen altså snart skal gjennom nok en operasjon og i tillegg må belage seg på tre nye måneder i hjemlandet, så har hun det etter forholdene fint.

- Jeg føler meg bra, sa Charlene, men innrømmet samtidig at det har vært tøft å ikke være sammen med familien på flere måneder.

- Dette er faktisk den lengste perioden jeg noen gang har vært borte fra Europa og barna mine.

- Sitter bare og venter

Tidligere denne måneden delte hun med følgerne sine på Instagram at hun snakker med barna via FaceTime nesten hver dag.

I begynnelsen av juni besøkte også fyrst Albert og tvillingene henne, og de planlegger å besøke henne igjen etter operasjonen er over, skriver People. Ifølge kilder nettstedet har snakket med håper familien å være på plass i Sør-Afrika i slutten av august, hvis den politiske situasjonen tillater det.

- Som jeg sa, jeg sitter egentlig bare og venter. Jeg kan ikke forutse hvordan helbredelses-prosessen kommer til å gå. Men ja, jeg er veldig lei meg for at jeg ikke kan tilbringe sommeren sammen med barna mine i Europa, delte Charlene videre i radiointervjuet, ifølge nettstedet.

Som nevnt har fyrstinnens lange opphold borte fra familien resultert i rykter om ekteskapsproblemer med fyrst Albert. Dette gikk hardt innpå 43-åringen.

- Det har vært en svært vanskelig tid for meg. Jeg savner min mann og mine barn utrolig mye. Det som har vært tyngst, som legeteamet sa, var at jeg ikke fikk reise hjem til vår ti års bryllupsfeiring, fortalte hun i et intervju med Channel24, gjengitt av Billedbladet, i starten av juli.

- Fyrst Albert er min klippe, min styrke og uten hans kjærlighet og støtte ville jeg ikke ha kommet meg gjennom disse smertefulle månedene, fortsatte hun.

LES OGSÅ: - Utilgivelig og uakseptabelt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer