Jan Thomas:

- Det stemmer ikke

Avkrefter Durek Veretts påstand.

- BLIR OVERSKRIFTER: Kongehusekspert i Se og Hør, Caroline Vagle, om bryllupsplanene til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett. Reporter: Klaus Fjellro Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag formiddag ble det endelig kjent når og hvor bryllupet til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett vil være. 31. august 2024 skal paret vies i Geiranger.

Både Märtha og Durek delte hvert sitt innlegg på Instagram hvor de deler gladnyheten, og i sistnevntes innlegg har han listet opp en lang rekke personer som skulle krediteres for stylingen.

Märtha Louise og Durek Verrett har bryllupsplanene klare, og gjestelista kan bli full av både norske og internasjonale kjendiser, ifølge kongehusekspert Caroline Vagle. Reporter: Klaus Fjellro / Rød Løper Vis mer

Blant de han ramser opp finner vi Jan Thomas (56) og Harlem Alexander (35). Overfor Se og Hør forteller imidlertid førstnevnte noe annet.

«Det stemmer ikke. Vi hadde ingenting med stylingen å gjøre», skriver han i en SMS.

- Lånte leiligheten vår

Selv om kjendisstylisten ikke sto for stylingen, hadde han likevel en finger med i spillet.

- Prinsesse Märtha Louise og Durek fikk lov til å låne leiligheten vår til å ta bildene. Så de var hjemme hos oss og tok bildene der. Det var så utrolig fint og flott, men både Harlem og jeg jobbet hele dagen så vi hadde ikke mulighet til å gjøre noe styling. Så klesstylingen er altå Afaf Ali som har gjort.

- Er det noe spesiell grunn til at bildene ble tatt i deres leilighet?

- Ja, si det. Vi ble spurt og da er det helt naturlig å invitere gode venner som representerer kjærligheten på en så fin måte. Det var helt naturlig å si ja til. Vi har jo pusset opp og det er en veldig fin leilighet, så det var vi veldig stolt av, sier han til Se og Hør.

13. september ble det klart at prinsesse Märtha Louise og Durek Verret skal gifte seg i 2024. Men hvem blir Dureks forlover? Video: Caroline Vagle/Se og Hør Vis mer

- Var dere var til stede under photoshooten?

- Ja, vi kom helt på tampen. Så ble vi sittende og snakke og høre om alt det fantastiske, det var bare en helt nydelig dag, sier Jan Thomas, og legger til at bildene ble tatt tirsdag.

- Helt nydelige mennesker

Det norske folk kan trolig vente seg et storslått bryllup til neste år, hvor både norske og utenlandske kjendiser vil være til stede, deriblant Jan Thomas og kjæresten Harlem, som er god venn med det kommende brudeparet.

- Jeg sier som prinsessen sier, Geiranger er det vakreste stedet på jord. Jeg kan tenke meg at både norske og internasjonale gjester som kommer vil tenke at det er helt fantastisk. Jeg gleder meg til en nydelig fest, og veldig til hva de skal ha på seg. Jeg gleder meg mest av til å være der sammen med Harlem og feire kjærligheten sammen med brudeparet.

Prinsesse Märtha Louise og Jan Thomas møttes på «God morgen Norge» og hadde et absurd øyeblikk. Video: Jenny Emilie Aas/Nora Skavhaug. Vis mer

Han fortsetter:

- Martha og Durek er så inspirerende, nå har jeg fått vært en del av familien siden Ari sine dager og har blitt kjent med jentene. Nå bare fortsetter det med så mye kjærlighet. Det er to helt nydelige mennesker som har en helt fantastisk tilnærming til livet, i tillegg er jo dette virkelig et historisk øyeblikk. Det er utrolig fint, og jeg kunne ikke vært lykkeligere på vegne av de to.

Se og Hør har forsøkt både Märtha og Durek for en kommentar, men har foreløpig ikke lyktes.

LES OGSÅ: - Dette må skje før bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer