Prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis:

- Det søteste jeg har sett

Hertuginne Kate og prins Williams barn hyller hjemlandets corona-helter.

KLAPPER: Barna til Kate og William klapper for det britiske helsepersonellet som jobber hardt i disse corona-tider. Video: Instagram Vis mer
Publisert

Det er for tiden et enormt press på flere yrkesgrupper som jobber på spreng for å få samfunnet til å gå rundt i disse krisetider. Mens noen må ta med seg arbeidet hjem, må andre møte opp på jobb for å redde liv.

Flere steder i verden har folk den siste tiden hedret helsepersonell som utsetter seg selv for smitte i sin viktige jobb. I Norge har vi sett at husholdninger samles i vinduer og på balkonger for å gi en applaus til det norske helsevesenet. Og det samme skjer også i utlandet - blant annet i Storbritannia.

Sist ut er smårollingene til prins William (37) og hertuginne Kate (38). I en ny video på hertugparets Instagram har søskenflokken, prins George (6), prinsesse Charlotte (4) og prins Louis (1), på kort tid sjarmert mange.

Søt gest

I videoen applauderer nemlig barna blant andre leger, sykepleiere, farmasøyter og frivillige, som dag ut og dag inn arbeider med å hjelpe de som er rammet av coronaviruset.

Barnas omtenksomme gest har fått stor oppmerksomhet, og på under ett døgn ble videoen likt av flere millioner mennesker.

- Åh, de kunne ikke vært mer dyrebare, skriver en bruker i kommentarfeltet.

- Vi takker dere for at dere har lært barna deres å involvere seg! De er like vakre som dere begge to, skryter en annen.

- Det søteste jeg har sett!, mener en tredje.

- Så nydelige. Jeg er sikker på at de motiverer mange av legene og sykepleierne der ute, deles det.

Flere takker hertugparet for initiativet, og den søte hyllesten virker å ha smeltet mange hjerter der ute.

GODT HUMØR: Hertuginne Meghan og prins Harry smilte til de fremmøtte da de viste seg offentlig for første gang på flere uker. Video: Vilde Holta Røssland Vis mer

Smittet

Videoen av hertugparets barn dukket opp kort tid etter at det ble kjent at deres bestefar, prins Charles (71), har blitt smittet av coronaviruset.

Det meldte Clarence House i en pressemelding onsdag, samtidig som de påpekte at 71-åringen er «ved god helse» og har «milde symptomer».

- Hertuginnen av Cornwall er også testet, men har ikke viruset. I henhold til råd fra myndighetene og medisinsk personell vil prinsen og hertuginnen nå isolere seg hjemme i Skottland, sto det blant annet.

SMITTET: Prins Charles er smittet av coronaviruset, men skal være ved god helse. Her avbildet med dronning Elizabeth, hertuginne Camilla, hertuginne Kate, prins William, prins Harry og hertuginne Meghan for to uker siden. Foto: NTB scanpix
SMITTET: Prins Charles er smittet av coronaviruset, men skal være ved god helse. Her avbildet med dronning Elizabeth, hertuginne Camilla, hertuginne Kate, prins William, prins Harry og hertuginne Meghan for to uker siden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Korrespondent Neil Sean fortalte nylig til Fox News at prins Harry (35), som for øyeblikket befinner seg i Los Angeles sammen med hertuginne Meghan (38), og sønnen Archie (1), ønsket å reise til Storbritannia så fort han hørte at faren hadde blitt smittet.

Prins Charles skal imidlertid ha stoppet sønnen fra å reise hjem, og forsikret ham om at alt kommer til å gå fint.

Videre delte Sean at prins Harry og prins William er på talefot igjen, og at de har ordnet opp i uenighetene seg imellom.

- Begge brødrene har snakket med Charles på video hvor de har fleipet og fått ham til å føle seg glad for at de var sammen igjen, sa Sean, som skal ha fått informasjon fra en kilde nær den britiske kongefamilien, til nettstedet.

LES OGSÅ: - En berg-og-dal-bane av følelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer