MAGEN VOKSER: Prinsesse Madeleine innrømmer at graviditeten kom overraskende på henne og Chris etter bryllupet. Foto: All Over Press
MAGEN VOKSER: Prinsesse Madeleine innrømmer at graviditeten kom overraskende på henne og Chris etter bryllupet. Foto: All Over PressVis mer

- Det skjedde litt fort og plutselig

Prinsesse Madeleine om graviditeten.

SEOGHØR.NO: Prinsesse Madeleine kunne for litt siden offentliggjøre at hun var gravid bare tre måneder etter bryllupet med finansmannen Chris O’Neill. Nå snakker hun i svenske Elle om graviditeten.

– Det er så spennende og vi er så lykkelige, selv om det skjedde litt fort og plutselig. Men heller det enn at man går og planlegger og lengter, og så kanskje skjer det ikke noe, sier Madeleine i intervjuet ifølge Aftonbladet.

I intervjuet snakker hun også om hvordan hun traff Chris første gangen gjennom felles venner i New York. Ifølge Madeleine ble Chris forelsket i henne ved første blikk. Hun på sin side trengte litt lengre tid, etter at hun kom ut av et lengre forhold med Jonas Bergström.

– Ettersom jeg kom fra et langt forhold ville jeg virkelig ta det rolig, én dag om gangen. Kjærligheten vokste frem. Jeg begynte å innse at jeg lengtet så utrolig mye etter ham når han ikke var der. Det var sånn det begynte for meg. Og det er vel det som er kjærlighet, når man kjenner at man ikke kan leve uten hverandre, sier Madeleine.

SPENT: – Det er så spennende og vi er så lykkelige, sier Madeleine. Foto: Stella Pictures
SPENT: – Det er så spennende og vi er så lykkelige, sier Madeleine. Foto: Stella Pictures Vis mer