Kronprinsesse Victoria:

- Det motsatte ville vært hårreisende

Den svenske kronprinsessen går foran som et godt eksempel.

GAMMEL KJENNING: Kronprinsesse Victorias kjole har blitt brukt tidligere. Foto: SPA/ Danapress/ NTB
GAMMEL KJENNING: Kronprinsesse Victorias kjole har blitt brukt tidligere. Foto: SPA/ Danapress/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 fikk kronprinsesse Victoria (44) enorm oppmerksomhet for antrekket hun bar i konfirmasjonen til prinsesse Ingrid Alexandra (18) i Slottskapellet.

Den svenske kronprinsessen er blant fadderne til Ingrid Alexandra, og den lille kreasjonen fikk flere til å sperre opp øynene.

Og nå gjør hun det igjen.

- Suveren

I forbindelse med statsbesøket fra Finlands presidentpar i Sverige denne uken, fant nemlig Victoria frem den tre år gamle kjolen igjen.

- Kronprinsesse Victoria er den av kronprinsessene som definitivt er mest trofast mot sitt eget lands designere, og er med andre ord en suveren ambassadør for svensk mote, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle.

Ifølge Vagle er kjolen hun brukte under statsbesøket og den kongelige konfirmasjonen fra den svenske designeren Jennifer Blom.

- Victoria er opptatt av bærekraftig mote, og dermed også gjenbruk. Det skulle dog bare mangle at de kongelige bruker kjolene sine igjen og igjen. Det motsatte ville jo vært hårreisende, sier Vagle, og legger til:

- Både i et økonomisk - og et bærekraftsperspektiv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer