<strong>KONGELIG BRYLLUP:</strong> Da Beatrice Borromeo og Pierre Casiraghi giftet seg nylig, var selvfølgelig vår egen kronprins og -prinsesse på plass. Foto: Splash News
KONGELIG BRYLLUP: Da Beatrice Borromeo og Pierre Casiraghi giftet seg nylig, var selvfølgelig vår egen kronprins og -prinsesse på plass. Foto: Splash News Vis mer

- Det morsomste kongelige bryllupet noensinne

Slik festet Mette-Marit og Haakon under Pierre Casiraghis bryllup.

Publisert
Sist oppdatert
<strong>ÆRESGJESTER:</strong> Kronprins Håkon og kronprinsesse Mette-Marit var tilstede i det kongelige bryllupet. Med seg hadde de også Mette-Marits sønn, Marius.  Foto: Splash News
ÆRESGJESTER: Kronprins Håkon og kronprinsesse Mette-Marit var tilstede i det kongelige bryllupet. Med seg hadde de også Mette-Marits sønn, Marius. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Ved to anledninger den siste måneden har Pierre Casiraghi (27) og Beatrice Borromeo (29) gitt hverandre sitt «ja»; først i en borgelig seremoni, så i en religiøs seremoni i vakre La Maggiore i Italia én uke senere.

På gjestelisten sto vår egen kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og «lille» Marius.

Nå har det blitt kjent at den andre seremonien bød på mye latter og moro. 

– Det var med god margin det morsomste kongelige bryllupet jeg noensinne har vært med på, sier en kilde til nettstedet People.

Gjestene skal ha fått ettermiddagen til å slappe av og hygge seg på, før de senere på kvelden ble fraktet med båt til Rocca d'Angera (som også blir kalt Borromeo-slottet, red. anm.). 

Saken fortsetter under bildet.
Her ble de overrasket med et show inspirert av middelalderen, komplett med ridderturnering og utsmykkede hester.

Etter showet skal paret ha danset i timevis sammen med venner og familie til en god blanding av nyere (blant annet den populære DJ-en David Guettas «Dangerous») og mer klassisk musikk.

– Champagnen fløt fritt. Det er én av brudens favorittdrinker, fortsatte kilden. 

Dagen etter inviterte brudeparet førti av sine yngre venner på poolparty, hvor sene gjester ble «straffet» ved å bli kastet i bassenget av Pierres kamerater.
 

Møttes i studietiden
 

<strong>NYGIFT:</strong> Her ankommer det vakre brudeparet Rocca d&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#039;Angera. Foto: Splash News
NYGIFT: Her ankommer det vakre brudeparet Rocca d&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#039;Angera. Foto: Splash News Vis mer

Det nygife paret har vært av-og-på-kjærester i syv år, og møttes da de begge studerte ved Luigi Bocconi-universitetet i Milano. Pierre gikk ned på kne i fjor.

Beatrice har tidligere åpnet opp overfor Vanity Fair Italia om at Pierre er mannen i hennes liv:

- Jeg hadde elsket det om Pierre ble far til mine barn. Han kommer til å bli en god far, og jeg tror at vi sammen kan lage et stabilt familieliv. Men vi har ikke kommet dit helt enda, sa den vakre blondinen den gang.

– Akkurat nå er vi svært lykkelige med tilværelsen, men en dag ønsker jeg ansvaret som følger med det å starte en familie, fortsatte hun.

Italienskfødte Beatrice er utdannet journalist, og har blant annet publisert artikler for Newsweek og The Daily Beast. Pierre har fullført økonomi- og businessutdannelse.

LES OGSÅ: Bunadsfest i Monaco-bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer