- Det mest utfordrende er å se Ari hver dag

Prinsesse Märtha synes noen ganger det kan være utfordrende å være gift med forfatteren.

<strong>GODE VENNER:</strong> Kronprinsesse Mette-Marit, Ari Behn og prinsesse Märtha Louise har det moro sammen på Universitetsplassen under konserten som ble holdt i forbindelse med kronprinsparets 10-års bryllupsdag.  Foto: Lise Åserud / Scanpix Foto: Scanpix
GODE VENNER: Kronprinsesse Mette-Marit, Ari Behn og prinsesse Märtha Louise har det moro sammen på Universitetsplassen under konserten som ble holdt i forbindelse med kronprinsparets 10-års bryllupsdag. Foto: Lise Åserud / Scanpix Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I et  intervju med magasinet Allers forteller prinsesse Märtha Louise (39) åpenhjertlig om hvordan det er å være gift med Ari.

- Det mest fantastiske er jo at jeg får lov til å være sammen med Ari hver eneste dag og le sammen med ham, gråte med ham og snakke med ham. Det mest utfordrende er å se Ari hver dag og le med ham, gråte med ham og snakke med ham, sier hun til bladet.

I mai til neste år feirer paret ti års bryllupsdag, og prinsessen legger ikke skjul på sine følelser overfor ektemannen.

- Det å treffe Ari var veldig stort for meg. Det å finne en man elsker og som man har en så dyp kontakt med, det er jeg veldig takknemlig for, sier hun.

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn (38) har døtrene Maud Angelica (8), Leah Isadora (6) og Emma Tallulah (snart 3).
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slik gikk han ned 14 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer