Prins Harry:

- Det kommer faktisk bare til å bli verre

Hertugparets valg tærer på dem, og eksperter mener «Megxit» kan virke mot sin hensikt.

TØFF TID: Prins Harrys gode venn, polospiller Nacho Figueras, forteller til ABC at prinsen har lidd den siste tiden. Foto: NTB Scanpix
TØFF TID: Prins Harrys gode venn, polospiller Nacho Figueras, forteller til ABC at prinsen har lidd den siste tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det britiske kongehuset er i stor endring om dagen, etter at prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) like over nyttår kunngjorde at de ville trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter i årene fremover.

I tiden etter kunngjøringen har det ikke manglet på medieoppslag om hertugparets valg, noe som tydelig tærer på dem. Det forteller prinsens nære venn, polospilleren Nacho Figueras (42) i et intervju med ABC.

- Jeg snakket med Harry for et par dager siden. Han har lidd mye av alt som har skjedd med ham. Han sliter med at folk dømmer ham, sier han.

Figueras legger til at prinsen ønsker å leve et så normalt liv som mulig, og understreker at det ikke er en konflikt med kongefamilien som har ført til ekteparets valg.

- Beskytter familien sin

Den profesjonelle polospilleren mener «Megxit» er pressens skyld.

- Han beskytter familien sin. Han beskytter kona og barnet sitt. Han er sønn av en person som ble angrepet av pressen - det kan ingen benekte, og han vil ikke at det samme skal skje med hans familie.

Prins Harrys mor, prinsesse Diana, døde som kjent i en bilulykke i Paris i 1997 - med paparazziene på slep.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer