Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Det kommer aldri til å vare

Kongelig eks mener ekteskapet mellom Meghan og Harry vil gå i vasken.

SPEKULASJONER: En kongelig eks mener ekteskapet mellom prins Harry og hertuginne Meghan ikke vil vare. Foto: Peter Parks/AFP/NTB
SPEKULASJONER: En kongelig eks mener ekteskapet mellom prins Harry og hertuginne Meghan ikke vil vare. Foto: Peter Parks/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Vi var mange som holdt pusten da prins Harry (36) og den gang Meghan Markle (39) viste seg for første gang etter at de hadde forlovet seg.

Mens mange kanskje ble overrasket over at et frieri fant sted bare et drøyt år etter at paret hadde blitt kjærester, hadde den rojale fansen forventet at det skulle skje i lang tid allerede.

Året etter, 19. mai 2018, ga de hverandre sitt ja foran et stappfullt Windsor Castle, og bryllupsdagen skrev seg inn i historiebøkene.

UENIGE: Det er mange som har møtt opp i Windsor i anledning prins Harrys og Meghan Markles bryllup, men ikke alle er enige i prinsens valg av brud. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Emilie Rydning Vis mer

I ettertid har vi imidlertid fått klare indikasjoner på at deres nye liv sammen har bydd på en rekke utfordringer, noe som blant annet har resultert i at de har trukket seg tilbake fra sine kongelige plikter, og flyttet til USA.

Hertugparet av Sussex ser likevel til ut til å ha funnet noe som nå fungerer for seg, og har signert flere millionavtaler. Det skal riktignok nevnes at ikke alle er like skråsikre på om ekteskapet vil vare.

NYFORLOVET: Harry og Meghan bare kort tid etter at de hadde delt den hyggelige nyheten om at de hadde forlovet seg. Foto: Daniel Leal-Olivas/AFP/NTB
NYFORLOVET: Harry og Meghan bare kort tid etter at de hadde delt den hyggelige nyheten om at de hadde forlovet seg. Foto: Daniel Leal-Olivas/AFP/NTB Vis mer
BLE KONGELIG: Hele verdens øyne var rettet mot Storbritannia da Harry og Meghan giftet seg i 2018. Foto: Ben Stansall/Pa Photos(NTB
BLE KONGELIG: Hele verdens øyne var rettet mot Storbritannia da Harry og Meghan giftet seg i 2018. Foto: Ben Stansall/Pa Photos(NTB Vis mer

- Gikk altfor fort

Lady Victoria Hervey (44), som tidligere skal ha hatt en affære med prins Andrew, Harrys onkel, mener nemlig at det bare er snakk om tid før de går hver til sitt.

- Min mening er at det aldri kommer til å vare. Jeg tror Harry og Meghan hadde altfor kort tid på seg til å bli kjent. De gikk for fort frem, sier hun i et intervju med Closer Magazine, gjengitt av blant andre Express, og påpeker hvor fort prinsen gikk ned på kne til den amerikanske skuespilleren.

- Det er derfor Kate Middleton og prins Williams relasjon er så vellykket og sterk, de var sammen så lenge før de giftet seg, fortsetter hun.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

- Vender hjem

Hervey, som kommer med en forholdsvis provoserende uttalelse for mange, gir seg imidlertid ikke der.

- Allerede før bryllupet husker jeg at jeg tenkte «de kommer til å gifte seg, få et par barn, og så kommer det til å ende med at Meghan vil bo i USA», fortsetter hun.

Lady Victoria Hervey mener også at når skilsmissen en dag, ifølge henne, blir et faktum, vil den britiske kongefamilien ta imot Harry med åpne armer igjen.

Om det til slutt viser seg at Hervey får rett eller ei, gjenstår å se, men det som derimot er sikkert er at det bare er snakk om tid før Harry og Meghan utvider familien.

Paret har som kjent sønnen Archie (2) fra tidligere, og venter ei lita jente om bare kort tid.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/NTB Vis mer

LES OGSÅ: - Tror hun hadde blitt veldig sint

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer