- Det kommende ekteparet festet hele natten

Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist er glad i en god fest - også dagen før dagen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Dagen før dagen var det duket for «bunkersfest» i Stockholm, da hovedpersonene Sofia Hellqvist (30) og prins Carl Philip (36) inviterte til førfest på Skeppsholmen.

På plakaten sto underholdning fra blant annet den svenske topp-dj'en Avicii - som den kommende brudgommen møtte på Ibiza.

Og det er ingen tvil om at Sofia og Carl Philip er glade i fest og moro, og det la ikke noen demper på festhumøret at bryllupet var dagen etter - de danset nemlig hele natten lang, og dro ikke fra førfesten før langt utpå natten.

Det gjorde heller ikke prinsens storesøster kronprinsesse Victoria (37) og svigerbror prins Daniel (41):

- Ryktene sier at kronprinsparet i Sverige ikke dro hjem før kvart på fire, sier Se og Hørs kongeekspert Caroline Vagle til Se.no.

«Ungdomsfesten», som foregikk under jorden i en bunker, var av privat karakter, og bare de nærmeste vennene og tilreisende kongelige var invitert.

Fra Norge kom kronprinsesse Mette-Marit (41) i gjenbruk, Ari Behn (42), prinsesse Märtha Louise (43) i norsk design - med samme navn som yngstedatteren Emma - og kronprins Haakon (41) en smule sent.

Følg vår livesending fra bryllupet her!

LES OGSÅ: Brudekjole-designeren er avslørt

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer