- Det høres ut som ren tortur

Kronprinsesse Mary av Danmark har gått ned mange kilo med beinhard kjendisdiett.

KJENDISDIETT: Kronprinsesse Mary av Danmark går nå på den beintøffe raw food-dietten, som har blitt kjempepopulær i Hollywood.  Foto: SCANPIX
KJENDISDIETT: Kronprinsesse Mary av Danmark går nå på den beintøffe raw food-dietten, som har blitt kjempepopulær i Hollywood. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Kronrinsesse Mary (37) er en av Europas flotteste prinsesser, og hverken alderen eller hennes to barnefødsler ser ut til å ha satt sine spor på hennes trinne figur.

Men skal vi tro danske Se og Hør kommer ikke 37-åringens flotte utseende gratis.

Ifølge bladets nettsider skal det siste på moten innen kjendisslanking være såkalt «rawfood», eller råkost på norsk, og prinsippet bak dietten er å kun spise rå ting, og maten skal kun tilberedes opp til maks 42 grader.
 
Demi Moore, Natalie Portman, Uma Thurman og Alicia Silverstone er blant kjendisene som er store fans av dietten.


- Det høres umiddelbart ut som ren tortur, men ikke mindre enn at kronprinsesse Mary allerede har hoppet på bølgen, skriver nettstedet.

Kosten består hovedsaklig av frukt og grønt. Alt kjøtt og fjærkre, i tillegg til egg og melk, er bannlyst.

I tillegg er karbohydrater i form av ris, pasta og brød også «nei-mat».

Onsdag skal Mary ha blitt observert på en rawfood-restaurant i København, hvor hun spiste en salat.

- Prinsessen, som fra før av ikke har et gram fett for mye på kroppen, og som har gått betydelig ned i vekt i løpet av sine snart seks år som kronprinsesse av Danmark, spiste salat. Hun var der sammen med sin like spinkle venninne, baronesse Helle Reedtz-Thott, skriver nettstedet.

I tillegg til dietten løper kronprinsesse Mary inntil flere kilometer daglig i og omkring Fredensborg slottspark for å holde seg i form.

- Jeg tenker mye, og føler at jeg tenker så bra mens jeg løper, uttalte hun nylig under et tv-intervju på DR1.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Dronningen viste seg i morgenkåpe