Jazmin Grimaldi:

- Det har vært mange dødsbudskap

Nå er prins Alberts datter selv smittet - fire måneder etter at faren testet positivt for coronaviruset.

TESTET POSITIVT: Prins Alberts datter, Jazmin Grace Grimaldi (28), er bekreftet smittet av corona. Her er far og datter avbildet sammen i Monaco i 2018. Foto: Reuters/ NTB scanpix
TESTET POSITIVT: Prins Alberts datter, Jazmin Grace Grimaldi (28), er bekreftet smittet av corona. Her er far og datter avbildet sammen i Monaco i 2018. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fire måneder etter nyheten om at prins Albert II av Monaco (62) hadde blitt smittet av coronaviruset ble kjent, melder nå eldstedatteren hans, Jazmin Grace Grimaldi (28), at også hun har testet positivt.

- Jeg har vært på sykehuset nå på morgenen, og jeg har covid-19, forteller hun i en video på Instagram, og fortsetter:

- Man tror at det ikke skal ramme en selv og jeg har virkelig vært forsiktig og holdt sosial distanse. Jeg har bare gått ut for å handle og jeg har hele tiden brukt maske, og vært nøye med å vaske hendene. Men jeg har likevel blitt så syk.

28-åringen forteller videre at det hele startet med litt vondt i halsen, før feberen kom. Hun forteller også at hun har venner som har gått bort som følge av corona.

- Dette viruset kan ramme alle. Jeg har venner som har dødd. Det har vært mange dødsbudskap dette året og det har virkelig vært tøft, sier hun i videoen.

KONGELIG FAR: Jazmin Grimaldi avbildet under sin ankomst på Princess Grace Awards Gala i New York i 2019. Foto: NTB scanpix
KONGELIG FAR: Jazmin Grimaldi avbildet under sin ankomst på Princess Grace Awards Gala i New York i 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer

Født utenfor ekteskap

Jazmin Grace Grimaldi er datter av fyrst Albert av Monaco og Tamara Rotolo. Hun er født utenfor ekteskap, og har derfor verken prinsessetittel eller arverett til tronen i Monaco.

Bildet nedenfor delte Jazmin etter at det ble kjent av faren var smittet med coronaviruset:

Prins Albert er nå gift med Charlène av Monaco (42), og sammen har paret tvillingene Gabriella og Jaques (5).

Fyrst Albert var det første medlemmet av Europas regjerende kongefamilier som ble smittet av viruset, da han testet positivt i mars.

ANGRER: Ireland Tate var sikker på at hun ikke skulle bli syk. Så ble hun corona-smittet. Reporter: Marie Røssland / Dagbladet TV Vis mer

Han var imidlertid ikke så syk at han trengte å oppholde seg på sykehus, men fikk heller jevnlige sjekker hjemme i fyrstepalasset i Monaco. Han ble også tett oppfulgt av spesialistleger fra Princess Grace Hospital Center, som er oppkalt etter hans egen mor Grace Kelly.

Nektet for farskap

I tillegg til sine to ovennevnte tvillinger, har altså prins Albert flere barn fra tidligere.

I 1992 påsto Jazmins mor, Tamara Rotolo, at Albert var jentas far - noe han offentlig nektet for. Saken ble berammet i retten i 1993, men ble henlagt etter at dommeren mente det var for lite bevis.

I 2006 sto fyrsten derimot fram som barnets far, ifølge Hello. Han hevdet at han holdt på hemmeligheten for å ikke avsløre den unge jentas identitet. Etter at katta var ute av sekken, inviterte han Jazmin til å studere og bo i Monaco.

Tidligere flyvertinne Nicole Coste fra Togo hevdet i 2005 at hun hadde fått en sønn med fyrsten, ifølge CBS. Alexandre er i dag 16 år gammel, og det skulle ta flere måneder med forhandlinger før Albert faktisk anerkjente at barnet var hans. Det ble bevist som følge av DNA-prøver, men prinsen holdt tett.

Først etter at hans far, fyrst Rainier III, hadde gått bort, anerkjente Albert skandalen offentlig gjennom sine advokater.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

LES OGSÅ: Kjemper for livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer