Hertuginne Kate:

- Det gjør meg veldig verpesyk

Hertuginnen gjør ektemannen bekymret med alle baby-uttalelsene.

BABYFEBER: Prins William og hertuginne Kate har allerede tre barn, men hertuginnen er ikke fremmed for enda et tilskudd til familien. Foto: Danny Lawson/Pool via REUTERS/NTB
BABYFEBER: Prins William og hertuginne Kate har allerede tre barn, men hertuginnen er ikke fremmed for enda et tilskudd til familien. Foto: Danny Lawson/Pool via REUTERS/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har hertuginne Kate (40) vært på storfint besøk i Danmark. Det er faktisk ti år siden sist hun besøkte landet.

For anledningen reiser hertuginnen alene, uten ektemannen prins William (39) ved side. Hjemme i Storbritannia venter også barna prins George (8), prinsesse Charlotte (6) og prins Louis (3).

Dette er første gang siden 2017 at trebarnsmoren er på solotur.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

«La oss få en til»

På Danmarks-turen frontet hertuginnen blant annet arbeid for Copenhagen Infant Mental Health Project. Organisasjonen har som mål å fremme psykisk velvære og relasjoner mellom spedbarn og deres foreldre.

Under besøket overrasket 40-åringen researchere ved prosjektet med å avsløre at hun noen ganger vurderer å få et fjerde barn. Ønsket dukker spesielt opp når hun omgir seg med spedbarn.

- Det gjør meg veldig verpesyk, innrømmet hun, ifølge Page Six, og fortsatte:

- William er alltid bekymret når jeg besøker barn under ett år. For når jeg kommer hjem igjen sier jeg alltid: «La oss få en til».

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

Hertuginnens uttalelse kommer bare noen uker etter at ektemannen fleipet med Kates ønske om flere barn.

Da duoen besøkte et sykehus i Lancashire i England sist måned fikk 40-åringen plassert en nyfødt baby i hendene av et foreldrepar som gjerne ville ha et bilde av henne sammen med barnet sitt.

ELSKER BARN: I januar fikk hertuginnen denne lille jenta plassert i armene, og det vekket morsinnstinktet. Foto: Pa Photos/Danny Lawson/NTB
ELSKER BARN: I januar fikk hertuginnen denne lille jenta plassert i armene, og det vekket morsinnstinktet. Foto: Pa Photos/Danny Lawson/NTB Vis mer

- Ikke gi min kone noe flere ideer nå, sa prinsen ertende, ifølge Page Six, før han la til:

- Ikke ta henne med deg.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

«Setter livet i perspektiv»

Prins William har tidligere innrømmet at farsrollen har forandret ham som person.

- Jeg er mye mer emosjonell enn jeg var tidligere. Det er merkelig, har han sagt, ifølge People.

William, som selv mistet moren, prinsesse Diana, da han bare var 15 år, avslørte også at han er redd for at noe skal skje ham selv slik at han ikke vil få oppleve barnas oppvekst.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

- Jeg pleide aldri å bekymre meg så mye før. Men nå, som far, påvirker selv de minste tingene i verden meg mye mer. Nå innser jeg hvor dyrbart livet er og det setter alt i perspektiv. Tanken på å ikke være til stede å se barna vokse opp. Slike ting, delte han.

Diana døde i en bilulykke i august 1997. Hun ble bare 36 år gammel, og fikk aldri møte sine barnebarn.

LES OGSÅ: Prins Louis avlyser bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer