Det første bildet av lille prins Alexander!

Det svenske kongehuset viste fram den tre dager gamle prinsen.

FIN GUTT: Det svenske kongehuset delte bilde av den tre dager gamle prinsen på sin offisielle nettside lørdag formiddag.Det er pappa prins Carl Philip som har tatt bildet. Foto: Prins Carl Philip / Kungahuset.se
FIN GUTT: Det svenske kongehuset delte bilde av den tre dager gamle prinsen på sin offisielle nettside lørdag formiddag.Det er pappa prins Carl Philip som har tatt bildet. Foto: Prins Carl Philip / Kungahuset.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 19. april ble prinsesse Sofia og prins Carl Philip foreldre for første gang - og overraskelsen var stor da det viste seg at den lille i magen var en gutt. Førstegangsforeldrene hadde nemlig bestemt seg for å ikke vite kjønnet før den lille kom til verden.

To dager senere ble det kjent at prinsen hadde fått navnet Alexander Erik Hubertus Bertil.

Lørdag formiddag delte det svenske kongehuset bilde av den nyfødte gutten, som pappa prins Carl Philip har tatt! På nettsiden skriver de: Prins Alexander fotograferad tre dagar gammal. Bilden är tagen på Drottningholms slott. 

FRISK OG GLAD: Dagen etter fødselen dro prins Carl Philip og prinsesse Sofia hjem fra sykehuset med deres førstefødte.  Foto: Foto: Kungl. Hovstaterna
FRISK OG GLAD: Dagen etter fødselen dro prins Carl Philip og prinsesse Sofia hjem fra sykehuset med deres førstefødte. Foto: Foto: Kungl. Hovstaterna Vis mer

Da den nybakte faren møtte pressen tre timer etter fødselen, klokken 21.30, delte han stolt mer informasjon om den store begivenheten:

- For meg og min frue er det en stor dag med masse følelser. Det er vanskelig å beskrive. Å se kvinnens kraft, og å se Sofia gå gjennom dette. Det er sterke følelser, fortalte han smilende til et samlet pressekorps.

- Vi visste ikke kjønnet før fødselen. Det var et valg vi tok tidlig. Vi ville at det skulle være en stor overraskelse, delte Carl Philip - som også klippet navlestrengen og felte noen tårer da sønnen så dagens lys.

LES OGSÅ: Prins Oscar døpes i mai

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer