Prins Edward:

- Det er vanskelig for alle

Dronning Elizabeths yngste sønn forteller om de tynnslitte familiebåndene.

INTERVJU: Prins Edward snakker om Meghan og Harry i nye intervjuer med BBC og CNN. Her er de samlet i juni 2018. Foto: David Hartley / REX / NTB
INTERVJU: Prins Edward snakker om Meghan og Harry i nye intervjuer med BBC og CNN. Her er de samlet i juni 2018. Foto: David Hartley / REX / NTB Vis mer
Publisert

I skandaleintervjuet med Oprah Winfrey (67) langet prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) ut mot den britiske kongefamilien. Samtalen sendte sjokkbølger gjennom hele verden på grunn av de oppsiktsvekkende opplysningene som kom fram.

I samtalen tok de et knallhardt oppgjør med verdens mest konservative kongehus, og fortalte om rasistiske holdninger, mentale problemer og tynnslitte familiebånd - for å nevne noe.

Og forholdet til familien har ikke akkurat blitt bedre i kjølvannet av intervjuet, selv om prins Philips bortgang i april førte familien sammen igjen - i sorgen.

I dag 10. juni skulle dronning Elizabeths (95) ektemann ha fylt 100 år, og i den forbindelse har deres yngste sønn prins Edward (57) tatt en prat med CNN. I intervjuet snakket han blant annet om Meghan og Harrys valg om å trekke seg tilbake fra det kongelige livet i Storbritannia.

- Veldig trist

Prins Edward beskriver situasjonen som har oppstått mellom nevøen og resten av familien som «veldig trist». Mediene har vært stappfulle av overskrifter om hertugparet etter at de i fjor trakk seg tilbake og flyttet til USA.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer