Prins Harry og Cressida Bonas:

- Det er utrolig frustrerende å være kjent som prins Harrys eks

Tiden etter bruddet har vært tøff for Cressida Bonas.

OVERRASKENDE BRUDD: Da prins Harry og Cressida gjorde det slutt i 2014 skapte det store overskrifter i Storbritannia. Foto: All Over
OVERRASKENDE BRUDD: Da prins Harry og Cressida gjorde det slutt i 2014 skapte det store overskrifter i Storbritannia. Foto: All Over Vis mer

(Seoghør.no): Britenes prins Harry (32) for tiden er i et lykkelig forhold med skuespillerinnen Meghan Markle (36).

Før han ble sammen med Meghan var det imidlertid skuespiller Cressida Bonas (28) som hadde en spesiell plass i hjertet hans. De var sammen i hele to år, men i 2014 tok forholdet mellom dem slutt.

Men det å være prins Harrys eks er ikke alltid like lett, ifølge Cressida Bonas.

Nylig fortalte hun til i radioshowet «Woman´s Hour» på BBC at det høyprofilerte forholdet har gjort det vanskelig for henne å gå videre i livet.

Satt i bås

Anledningen for hennes besøk i radioprogrammet, var hennes nye rolle i stykket «Mrs. Orwell», hvor hun spiller den andre kona til forfatteren George Orwell, Sonia.

LEI: Cressida er lei av å bli satt i bås som «eksen til Harry». Foto: NTB scanpix
LEI: Cressida er lei av å bli satt i bås som «eksen til Harry». Foto: NTB scanpix Vis mer

Stykket tar for seg historien til en kvinne som giftet seg med en kjent mann, og det var i den forbindelse spørsmålet om hennes egen erfaring dukket opp.

Etter det ble slutt med Harry blir hun nemlig ofte kalt «eksen til Harry».

- Ja, det er det som er tingen med å bli satt i en bås. Spesielt i dette landet. Jeg føler folk er veldig raske med å sette deg i en boks, sier hun ifølge People.

- Det er utrolig frustrerende, spesielt i den bransjen jeg er i, men du vet, det er sånn det er. Det handler om å ta et standpunkt, og bare si «Nei, dette er den jeg er, og det jeg har lyst til å gjøre».

Vanskelig med oppmerksomhet

Bruddet kom overraskende for mange, da paret kort tid tidligere viste seg offentlig for første gang under veldedighetsarrangementet The WE Day UK. Ryktene om en kongelig forlovelse begynte da å svirre.

- Ingen så det komme, fortalte Ingrid Seward, redaktør i magasinet Majesty den gang.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ JOBB: Mens ryktene om brudd spredte seg i USA var prins Harry på jobb i England. Han besøkte Tedworth House i Wiltshire, hvor han fulgte med på det britiske lagets treningsregime før Invictus Games - et sportsevent for krigsskadde som går av stabelen i september 2014. Foto: Stella Pictures
PÅ JOBB: Mens ryktene om brudd spredte seg i USA var prins Harry på jobb i England. Han besøkte Tedworth House i Wiltshire, hvor han fulgte med på det britiske lagets treningsregime før Invictus Games - et sportsevent for krigsskadde som går av stabelen i september 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun fulgte utviklingen av prinsens forhold med Cressida i lang tid, og forklarte bruddet slik:

- Cressida synes det har vært vanskelig med fokuset på henne, bare fordi hun er kjæresten til prinsen, ikke fordi hun er seg selv. Hun er en veldig stille og jordnær jente, som ikke helt vet hvordan hun skal takle å være i det offentlige søkelyset, fortalte redaktøren.

Lykkelig med Meghan Markle

Prins Harry og «Suits»-skuespiller Meghan Markle bruser imidlertid av lykke for tiden.

Turtelduene har blitt obsevert sammen på ferie rundt om i den vide verden, blant annet på hemmelig kjærlighetstur i Tromsø. Det britiske hoffet bekreftet forholdet i vinter.

I mai tok paret et nytt steg sammen. Harry tok nemlig med seg sin utkårede på et poloarrangement i Ascot.

Saken fortsetter under bildet.

SNEK SEG BORT: Prins Harr og Meghan Markle snek seg bort fra hestløpsbanen for å pleie kjærligheten i helgen. Foto: NTB Scanpix
SNEK SEG BORT: Prins Harr og Meghan Markle snek seg bort fra hestløpsbanen for å pleie kjærligheten i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var første gang at det ferske paret viste seg sammen på et offentlig arrangement. Harry og Markle lurte seg også unna travbanen for å pleie kjærligheten.

Paret ble nemlig observert i het omfavnelse på en parkeringsplass. De to ble fotografert mens de kysset og klemmet på hverandre mellom to biler.

Det skrev nettstedet E! Online.

Meghan var også ved prins Harrys side under bryllupet til hertuginne Kates søster, Pippa Middleton, tidligere i år.

LES OGSÅ: Håver inn millioner