Märtha Louise om forholdet til Durek Verrett:

- Det er nok mer intenst nå

Prinsessen og «sjamanen» stilte til intervju sammen for første gang etter kjæresteavsløringen.

STILTE SAMMEN TIL INTERVJU: Märtha Louise og hennes nye kjæreste, den selvutnevnte «sjamanen» Durek Verrett stilte til intervju hos TV 2 torsdag morgen. Foto: TV 2
STILTE SAMMEN TIL INTERVJU: Märtha Louise og hennes nye kjæreste, den selvutnevnte «sjamanen» Durek Verrett stilte til intervju hos TV 2 torsdag morgen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag morgen besøkte prinsesse Märtha Louise (47) og hennes nye kjæreste, den selvutnevnte «sjamanen» Durek Verrett (44), studioet til «God Morgen Norge» på Aker Brygge.

44-åringen har vært i Norge siden tirsdag, og dette ble hans andre opptreden på TV 2. Onsdag dukket han nemlig brått opp på «Nyhetskanalen», der han blant annet forsvarte seg mot kritikken han har fått siden forholdet med prinsessa ble kjent på søndag.

Verrett og Märtha Louise har imidlertid hatt til gode å stille til intervju sammen etter kjæresteavsløringen.

PÅ VEI TIL INTERVJU: I dag møtte Märtha Louise og hennes nye kjæreste til sitt første intervju siden kjæresteavsløringen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
PÅ VEI TIL INTERVJU: I dag møtte Märtha Louise og hennes nye kjæreste til sitt første intervju siden kjæresteavsløringen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

- Møtte kongeparet i går

Da den såkalte «sjamanen» og hans prinsesse dukket opp utenfor TV 2 torsdag morgen, møtte de et samlet pressekorps. Paret var derimot lite snakkesalig, og gikk målrettet inn i studio - uten å gi noen kommentarer til pressen.

I «God morgen Norge» kom det blant annet fram at kongeparet møtte Durek Verrett for aller første gang i går, onsdag.

I det som ble presentert som «det første og eneste intervjuet paret gir», snakket Märtha Louise og Durek Verrett også om forelskelsen og kritikken.

PRINSESSEN: Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett gjestet God Morgen Norge på TV 2 torsdag 16. mai. Video: TV 2 Se hele saken her: https://www.tv2.no/a/10611424/ Vis mer

- Jeg har det fint. Vi har hatt en fantastisk tid i Norge, bortsett fra mye kaos, men vi har det fint. Jeg har vært gjennom dette før, sa Märtha Louise og refererte til sitt tidligere kjærlighetsliv:

- Det er nok mer intenst nå fordi alt har skjedd på kortere tid, men det oppleves ikke annerledes enn tidligere.

Spørsmål om giftermål og hvordan paret rent praktisk skal løse bosituasjonen, da han holder til i London og hun i Norge, ville de ikke svare på.

SNAKKET IKKE MED PRESSEN: Torsdag morgen besøkte prinsesse Märtha Louise (47) og hennes nye kjæreste, den selvutnevnte «sjamanen» Durek Verrett (44), studioet til «God morgen Norge» på Aker Brygge. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SNAKKET IKKE MED PRESSEN: Torsdag morgen besøkte prinsesse Märtha Louise (47) og hennes nye kjæreste, den selvutnevnte «sjamanen» Durek Verrett (44), studioet til «God morgen Norge» på Aker Brygge. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Vil ikke si fra seg tittelen

Märtha Louise har blant annet fått kritikk for rolleblanding og er blitt oppfordret om å si fra seg tittelen. Fædrelandsvennen skriver blant annet på lederplass at Märtha Louise bør si fra seg prinsessetittelen, og mener den ikke bør brukes i kommersiell sammenheng.

- Jeg har valgt denne måten å leve på, og min måte å tjene penger på. Jeg får ikke penger fra staten. Alle som driver en liknende virksomhet, blir betalt, svarte prinsessen.

STILTE SAMMEN: I «God morgen Norge» kom det blant annet fram at kongeparet møtte Durek Verrett for aller første gang i går, onsdag. Paret var imidlertid sparsommelige med detaljer. Foto: TV 2
STILTE SAMMEN: I «God morgen Norge» kom det blant annet fram at kongeparet møtte Durek Verrett for aller første gang i går, onsdag. Paret var imidlertid sparsommelige med detaljer. Foto: TV 2 Vis mer

- Ville det vært enklere om du ikke var prinsesse?

- Jeg er sikker på at jeg ville drevet med det samme. Jeg vet ikke hvordan det ville vært, for jeg er en prinsesse. Og slik er det. Å si fra seg tittelen er ikke noe jeg vurderer, jeg er en del av den familien, og slik vil det alltid være.

Märtha Louise forklarte videre at ovennevnte tema er blitt diskutert med kongen og dronningen under tidligere omstendigheter, men ikke i nyere tid.

SELVERKLÆRT SJAMAN: Amerikanske Durek Verrett er Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste. Vis mer

Vil ikke kommentere

Paret bekreftet at Verrett har møtt kongeparet, men er svært hemmelighetsfulle om hvordan møtet gikk.

- Jeg får kjærlighet og støtte fra mange mennesker, men jeg vil ikke gå inn på hva kongen og dronningen mener, sa Märtha.

- De er fantastiske. Det var en vakker opplevelse, men jeg vil ikke utdype videre, sa Durek på spørsmålet om møtet.

På vei ut fra TV 2s studio var Verrett og Märtha Louise fortsatt lite snakkesalig, men Se og Hør fikk en kort kommentar fra førstnevnte, før han satte seg i bilen.

- Jeg elsker Norge!

GAVE: Sjamanen fikk Se og Hørs lusekofte da han var på vei ut fra God Morgen Norge. Vis mer

Mye omtalt

Helt siden søndag kveld har prinsesse Märtha Louise (47) og Durek Verrett fått enorm oppmerksomhet i norsk presse.

Prinsessa avslørte selv at hun hadde funnet lykken med den selverklærte «sjamanen» Durek Verrett (44), og begge har erklært sin kjærlighet for hverandre på sine respektive Instagram-kontoer.

«SJAMAN»: Durek Verrett (44) er selverklært «sjaman». Slik er metodene hans. Video: Shamandurek Vis mer

Mandag kveld avslørte Durek Verrett i en direktesending på Instagram at han kom til Oslo tirsdag.

- Jeg flyr hit med niesene mine, og jeg gleder meg til at de skal få se kulturarven vår. Märthas foreldre elsker meg, og jeg elsker dem. De er gode sjeler, sa han i direktesendingen mandag.

Da Verrett ankom Gardermoen tirsdag, var han svært hemmelighetsfull om oppholdet i Norge. 44-åringen kunne likevel avsløre overfor den oppmøtte pressen at han skal feire 17. mai sammen med prinsessa.

- Vi skal være i Oslo, uttalte han.

BYGDØY: Kongen uttaler seg for første gang om Durek Verrett. Video: Madeleine Liereng. Reporter: Ruben Pedersen Vis mer

LES OGSÅ: Fikk møte Märthas yngste datter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer