- Det er jævlig ekkelt

30 av Sveriges største kjendiser raser mot de manipulerte bildene.

VAKRE: At Madeleine og Victoria er populære, er det ingen tvil om. Nå sirkulerer det falske nakenbilder av de to på nettet. Foto: All Over Press
VAKRE: At Madeleine og Victoria er populære, er det ingen tvil om. Nå sirkulerer det falske nakenbilder av de to på nettet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Pornobilder med blant annet prinsesse Madeleine, kronprinsesse Victoria og sangfuglen Carola er lagt ut på nettet, til stor begeistring for lettlurte mannfolk verden over.

De manipulerte bildene viser blant annet hvordan kongebarna har gruppesex med mangfoldige menn!

- Dette er ubehagelig. Vi har kontaktet advokat for å få fjernet dem, sier hoffets pressetalskvinne Nina Eldh til Expressen.

Hoffet tar ille opp de grove sexbildene av Madeleine og Victoria, og de sier at de nå planlegger å kontakte de ansvarlige for å fjerne bildene.

- Gjør de ikke det, så går vi videre med saken, forteller Eldh. - Vi ser på dette som et straffbart tilfelle!

Madeleine rammet av ny ulykke ...


- Dette er opprørende, vondt og ekkelt. Det er ubehagelig å være i denne settingen, sier programlederen Renée Nyberg, som også er å finne på nettsiden.

- Dette er jævlig irriterende å bli lagt ut slik. Bildene er så bra laget at det er vanskelig å se at de er falske, sier hun.

- Det verste er at mange syke folk kan få for seg at de er ekte …

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer