Hertuginne Camilla:

- Det er ikke lett

Hertuginnen åpner opp i nytt intervju.

FYLLER ÅR: Snart blir hertuginne Camilla, kona til prins Charles, 75 år gammel. Foto: David Davies/Pa Photos/NTB
FYLLER ÅR: Snart blir hertuginne Camilla, kona til prins Charles, 75 år gammel. Foto: David Davies/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertuginne Camilla (74), Storbritannias kommende dronning, fyller år den 17. juli og runder med det 75.

I et nytt intervju med britiske Vouge reflekterer hertuginnen rundt forholdet til prins Charles, og den enorme medieoppmerksomheten de har fått helt fra starten av.

Prins Charles' tidligere kone, avdøde prinsesse Diana, var høyt elsket av det britiske folk. Dermed var det ikke bare-bare da hertuginne Camilla kom inn i bildet. Det ble mange spekulasjoner, oppslag og overskrifter - og ifølge Vogue ble det til at mange valgte side.

I 2017 uttalte hertuginne Camilla seg om tiden med det enorme søkelyset og fortalte blant annet at hun på et tidspunkt ikke kunne gå noe som helst sted.

FANGET PÅ KAMERA: Denne kommentaren fra dronning Elizabeth skapte stor oppmerksomhet. Foto: PA Media. Reporter: Jostein Sletten / Dagbladet TV Vis mer

- Man må gå videre

- Det var helt forferdelig. Det var en ekstremt ubehagelig tid og noe jeg ikke hadde ønsket overfor min verste fiende. Jeg hadde ikke overlevd om det ikke var for familien min, fortalte hun i et intervju med The Mail On Sunday den gangen.

Heldigvis for hertuginnen er den tiden et tilbakelagt kapittel, og de fleste vil nok mene at populariteten hennes har økt betraktelig. I det nye Vogue-intervjuet innrømmer hun at det ikke har vært en enkel vei å komme dit.

- Det er ikke lett. Jeg ble gransket i så lang tid at du må nesten bare finne en måte å leve med det på. Ingen liker å bli sett på hele tiden, og bli kritisert. Men jeg tror at til slutt, så hevet jeg meg over det og gikk videre. Man må gå videre i livet, uttaler hertuginnen til magasinet.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

I det samme intervjuet avslører hertuginnen at det ikke blir noen stor feiring i juli, til tross for at hun fyller 75 år.

- Jeg vil tilbringe dagen med familie og venner, forklarer hun til magasinet.

- Rart

Hertuginnen uttaler også at hun ikke lenger tenker så mye over det å fylle år.

- Du vet, moren min døde da hun var 72, så jeg har overlevd henne. Noe som er rart, sier hun til magasinet når hun reflekterer rundt det å bli eldre.

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer

I intervjuet snakker hun også varmt om barnebarna. Hertuginne Camilla har fem barnebarn, i alderen 12 til 14. 74-åringen kan røpe at hun elsker å sende tekstmeldinger med dem, og at hun bruker iPaden sin til å spille ordspillet «Worlde» med en av dem.

Humrende forteller hertuginnen at det er svært tilfredsstillende når barnebarnet poengterer at hun er «genial» i forbindelse med internettspillingen deres.

LES OGSÅ: Vil at Camilla skal bli kalt «dronning»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer