Det er ikke Kates babymage som vekker mest oppsikt

Gravide hertuginne Kate strålte på offisielt besøk i Portsmouth.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Catherine av Cambridge (33) og prins William (32) venter sitt andre barn om cirka tre måneder, og den gravide hertuginnen er stadig i full vigør.

Torsdag besøkte hun den engelske kystbyen Portsmouth i Hampshire. Der beskuet en strålende blid Kate et stort veggmaleri ved det nye hovedkvarteret til 1851 Trust, som oppmuntrer unge til å begynne med seiling.

Den vakre hertuginnen, som ifølge Daily Mail er seks måneder på vei, viste frem en kledelig babymage mens hun beundret det maritime kunstverket sammen med den OL-vinnende seileren Ben Ainslie (38).

Men det er nok ikke den voksende babymagen til Kate som har vekket mest oppmerksomhet. Den alltid velkledde hertuginnen var nemlig iført en elegant, kremhvit kåpe fra Max Mara, som stod flott til de kastanjebrune krøllene hennes.

Saken fortsetter under bildet.

KUNSTNERISK: Den gravide hertuginnen kom med sitt eget lille bidrag til det maritime veggmaleriet ved det nye hovedkvarteret til 1851 Trust i Portsmouth. Foto: Stella Pictures
KUNSTNERISK: Den gravide hertuginnen kom med sitt eget lille bidrag til det maritime veggmaleriet ved det nye hovedkvarteret til 1851 Trust i Portsmouth. Foto: Stella Pictures Vis mer

Designerkåpen, som ifølge Hello Magazine nylig ble satt ned fra cirka 6800 kroner til 4000 kroner, har fått moteinteresserte rojalister til å gå av skaftet.

Torsdag ettermiddag var kåpen utsolgt i alle størrelser unntatt 44 på MatchesFashion.com, og fredag morgen er ikke kåpen tilgjengelig i nettbutikken i det hele tatt. Ifølge Express ble Max Mara Studio-kåpen utsolgt på kun to timer.

Hertuginne Kate kombinerte den ettertraktede kåpen med marineblå sko og matchende clutchveske. Under kåpen var hun iført en kjole med passende seilbåt-mønster fra Somerset by Alice Temperley. På nettbutikken JohnLewis.com er kjolen også utsolgt for øyeblikket.

Saken fortsetter under bildet.

GLØDER SOM GRAVID: Hertuginne Kate ser ut til å ha kommet over den kraftige svangerskapskvalmen. I Portsmouth torsdag strålte hun i en kåpe og en kjole som nå er utsolgt. Foto: Splash News/ All Over Press/ Splash News
GLØDER SOM GRAVID: Hertuginne Kate ser ut til å ha kommet over den kraftige svangerskapskvalmen. I Portsmouth torsdag strålte hun i en kåpe og en kjole som nå er utsolgt. Foto: Splash News/ All Over Press/ Splash News Vis mer

Gravid trendsetter

Dette er ikke første gang gravide hertuginne Kate har skapt shoppehysteri.

Da 33-åringen besøkte Barlby Primary School i Notting Hill i midten av januar, var hun iført en kjole fra britiske Madderson som ble utsolgt på få timer.

Og i starten av november viste Kate frem en første antydning til babymage i en pudderblå ullkåpe fra Matthew Williamson, da hun gjestet Valero Pembroke Refinery i Wales sammen med prins William. Kåpen er stadig utsolgt i nettbutikken til Matthew Williamson.

STILIG SVANGERSKAP: Hertuginne Kate i (f.v) en kåpe fra Séraphine i karshmirblanding, en ullkjole fra Maddersons mammakolleksjon og en ullkåpe fra Matthew Williamson. Samtlige plagg ble utsolgt etter Kates offentlige opptredener.  Foto: Stella Pictures
STILIG SVANGERSKAP: Hertuginne Kate i (f.v) en kåpe fra Séraphine i karshmirblanding, en ullkjole fra Maddersons mammakolleksjon og en ullkåpe fra Matthew Williamson. Samtlige plagg ble utsolgt etter Kates offentlige opptredener. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hertuginne Kate og prins William har fra før av sønnen prins George (19 mnd.). Det lille sjarmtrollet kom til verden 22. juli 2013. Nyheten om at prinsen skal få en liten bror eller søster, kom i starten av september 2014.

Den tidlige annonseringen av graviditeten, skyldtes at Kate måtte avlyse flere offisielle oppdrag på grunn av ekstrem svangerskapskvalme. Også da hun var gravid med prins George, slet hertuginnen med svangerskapssykdommen hyperemesis gravidarum.

LES OGSÅ: Dette skjedde samme dag som hun fødte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer