Prins Gabriel:

- Det er galskap

Reagerer på bursdagsbildet til prinsen.

STOLTE: Prins Carl Philip og prinsesse Sofia får reaksjoner på sin bursdagshilsen til sønnen. Foto: Fredrik SANDBERG / TT News Agency / AFP / NTB
STOLTE: Prins Carl Philip og prinsesse Sofia får reaksjoner på sin bursdagshilsen til sønnen. Foto: Fredrik SANDBERG / TT News Agency / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av sine syv år som mann og kone har prins Carl Philip (43) og prinsesse Sofia (37) rukket å bli foreldre til tre gutter.

Prins Alexander kom til verden i 2016, prins Gabriel året etter, mens sistemann prins Julian så dagens lys i mars i fjor.

Forrige uke fylte prins Gabriel fem år, og i den anledning delte de stolte foreldrene et nytt bilde av bursdagsbarnet på sosiale medier.

«I dag feirer vi vår fine og ydmyke Gabriel på 5-årsdagen», skrev prinseparet til innlegget av bursdagsbarnet.

Teksten til bildet falt imidlertid ikke helt i smak for de svenske programlederne Fredrik Wikingsson (49) og Filip Hammar (47).

Merkelig beskrivelse

Duoen hang seg nemlig opp i ordet «ydmyke». I podkasten deres «Filip & Fredriks podkast» kommer det frem at de synes det er en merkelig måte å beskrive et barn på.

- Finnes det ydmyke femåringer? Jeg har aldri sett noen, sier Wikingsson i podkasten, gjengitt av Svensk Dam.

Han får støtte hos sin podkast-makker, som legger til at han da i så fall må være klar over sine privilegier - noe han trolig ikke er, grunnet sin unge alder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer