- Det er første gang jeg svarer på det spørsmålet

Kronprinsesse Mette-Marit stråler i gjenbruk.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag ettermiddag var det duket for Gjenbruksdag i Fredrikstad, og både kronprinsesse Mette-Marit (41) og designer Jenny Skavlan (28) har hatt en finger med i spillet.

Kronprinsessen har nemlig donert bort to Prada-kjoler til arrangementet, som Jenny Skavlan har fått æren av å redesigne.

Både Mette-Marit og Jenny har brukt sosiale medier for å promotere kampanjen, og fredag ettermiddag ble resulatet av redesignsprosjektet vist fram på Catwalken i Fredrikstad.

MILJØBEVISST: Kronprinsesse Mette-Marit tok en prat med #Engangtil-besettingen under Gjenbruksdagen i Fredrikstad fredag ettermiddag. Hun var selv ikledd en kjole fra Fretex. Foto: Andreas Fadum
MILJØBEVISST: Kronprinsesse Mette-Marit tok en prat med #Engangtil-besettingen under Gjenbruksdagen i Fredrikstad fredag ettermiddag. Hun var selv ikledd en kjole fra Fretex. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Seoghør.no møtte kronprinsessen etter visning, og for en gangs skyld svarte den flotte 41-åringen på hva hun hadde på seg:

- Jeg har rett og slett på meg en kjole fra Fretex i dag. Jeg pleier jo aldri å svare når noen spør, så det er første gang jeg svarer på det spørsmålet, fortalte hun lattermild til pressen.

Stiller i gjenbruk kjøpt på bryllupsreisen

Lørdag ettermiddag er det igjen duket for gjenbruksdag, men denne gangen har de miljøbevisste kvinnene forflyttet seg til Bergen.

Kronprinsessen avslørte fredag hva hun har planlagt å ikle seg under #Engangtil-festlighetene i Bergen:

- I morgen skal jeg ha på meg en gammel brukt favoritt, som jeg kjøpte på bryllupsreisen min, så det kan dere glede dere til! Jeg håper bare den kommer fra min nydelige sydame...

CATWALK: Mette-Marit satt på første rad da hennes omsydde Prada-kjole ble vist på catwalken i Fredrikstad under Gjenbruksdag. Foto: Andreas Fadum
CATWALK: Mette-Marit satt på første rad da hennes omsydde Prada-kjole ble vist på catwalken i Fredrikstad under Gjenbruksdag. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Trebarnsmoren er svært aktiv på sosiale medier, og innenfor de kongelige kretser er hun som sosial medie-dronning å regne. I forrige uke gikk 41-åringen til anskaffelse av en profil på bildedelingstjenesten Instagram, og har allerede rukket å få 45 000 «følgere».

I Fredrikstad fortalte Mette-Marit om Instagram-kontoen sin:

- Jeg tror ikke jeg kommer til å legge ut så mange garderobebilder fremover, det er ikke det som kommer til å bli hovedfokuset. Men det blir mer som på Twitter, hvor jeg snakker mye om bøker. Men det var en fin måte å starte denne «hashtaggen» #Engangtil på.

Mette-Marit har også profil på Twitter, i tillegg til at hun og ektemannen kronprins Haakon (41) har stått i bresjen for å sørge for en kongelig Facebook-trend. De gikk nemlig til anskaffelse av Facebook allerede i 2009. Da under navnet «Kronprinsparet», som siden er blitt til «Kongehuset».

Siden har også representanter fra det svenske, det danske og det engelske kongehuset kastet seg på sosiale medier...

Hold deg oppdatert på Seoghør.no for flere saker fra Gjenbruksdagen i Bergen lørdag!

LES OGSÅ: Mette-Marits bror giftet seg

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer