- Det er fantastisk. En herlig følelse.

Men kronprinsesse Victoria innrømmer at den nye livet med prinsesse Estelle er en stor omstilling.

<strong>OMSTILLING:</strong> Likevel innrømmer kronprinsessen at livet med Estelle har vært en omstilling. Foto: Kungahuset.se
OMSTILLING: Likevel innrømmer kronprinsessen at livet med Estelle har vært en omstilling. Foto: Kungahuset.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Victoria (34) lever et liv i lykkerus etter den kongelige fødselen. Men hun innrømmer at den nye livet med prinsesse Estelle er en stor omstilling.

- Hun spiser og sover, men rutinene er ikke helt på plass, sa kronprinsessen til den svenske avisa Aftonbladet.

Avisa møtte Victoria på trilletur med den nå 19 dager gamle prinsessen. 34-åringen strålte om kapp med vårsola utenfor Haga slott – og smilte stolt på spørsmål om hvordan hun har det.

- Det er fantastisk. En herlig følelse.

Døpes i mai?
Prinsesse Estelle har tilbrakt sine første leveuker i fred og ro sammen med mamma og pappa prins Daniel (37) på Haga slott. Prinsessens første store offisielle opptreden blir i mai.

- Estelles dåp kommer mest sannsynlig til å finne sted i mai. Da er det ventet over 700 gjester. Blant annet bli alle viktige kongelige i Europa invitert til Stockholm. Etter dåpen regner jeg med at den lille familien tar seg en lang sommerferie på Solliden på Öland – der Victoria også tilbrakte sin første tid som baby med kongen og dronningen, sier Expressens kongeekspert Johan T. Lindwall til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marit ordnet kjærlighetsgaven

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer