- Det er fantastisk at hun ser mulighetene

Prinsesse Märtha Louise ble rørt av funksjonshemmet «Ingen grenser»-deltaker.

RØRT: Prinsesse Märtha Louise er mektig imponert over at 22-åringen nekter å la seg knekke etter at hun ble lam. Foto: Scanpix
RØRT: Prinsesse Märtha Louise er mektig imponert over at 22-åringen nekter å la seg knekke etter at hun ble lam. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Birgit Lovise Skarstein (22) fra Levanger i Nord-Trøndelag gir alt i Lars Monsens (48) «Ingen grenser» på NRK1.

For tre år siden reiste Birgit til Thailand for å jobbe på et barnehjem. En dag hoppet hun i sjøen, uten å sjekke dybden, og skadet begge bena da hun traff bunnen. 22-åringen fikk aldri tilbake følelsen i beina.

På et seminar i høst fortalte Birgit sin sterke historie til prinsesse Märtha Louise (40). Hun lot seg imponere over hvordan Birgit forholder seg til hverdagen som lam fra livet og ned.

- Det er fantastisk med alle som blir utsatt for en livsendrende ulykke på en så positiv måte imøtekommer livet og ser mulighetene, sier Märtha til Se og Hør.

Før ulykken var Birgit en aktiv jente, og nekter å la funksjonshemmingen hindre henne i å ha et aktivt liv.

- Jeg var vant til å være en fysisk ressurs, til å være ute. Og plutselig så kræsjet det. Jeg måtte skape en ny måte å finne meg selv på, og redningen ble idrett, sier 22-åringen til Se og Hør.

Og prinsesse Märtha Louise er klar i sin tale:

- Ja, jeg kommer til å følge med på «Ingen grenser», og håper mange andre også vil gjøre det!, sier hun til bladet.

Finn ut når «Ingen grenser» går på NRK1 ved å sjekke ut Seher.nos store TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tone og Aksel feiret nyttår på Grand Canaria  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer