Hertuginne Meghan og prins Harry:

- Det er en katastrofe

PR-marerittet fortsetter for hertugparet av Sussex.

REFSES: Prins Harry og hertuginne Meghan refses av en av Storbritannias mest kjente kongehuseksperter, etter skandalesommeren de har lagt bak seg. Foto: NTB scanpix
REFSES: Prins Harry og hertuginne Meghan refses av en av Storbritannias mest kjente kongehuseksperter, etter skandalesommeren de har lagt bak seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Overgangen fra å være skuespiller til å bli hertuginne har på ingen måte vært enkel for hertuginne Meghan (38) av Sussex. Omtrent samtidig som forholdet med prins Harry (34) ble kjent, kritiserte enkelte henne for å ikke passe inn i kongelige kretser.

Heldigvis har hun hatt mange gode læremestre rundt seg, og på sikt har hun klart å gjøre flere til lags - selv om alle muligens ikke er helt overbevist ennå. Målinger viser til stadighet at hun er en av de minst likte kongelige blant folket, noe som kan virke uforståelig, siden hun har prøvd sitt beste.

En anerkjent ekspert mener derimot å ha svaret på hvorfor ting har blitt som det har blitt. Lady Colin Campbell, som har skrevet flere bøker om de kongelige, kaller forholdet mellom amerikaneren og den britiske prinsen for en katastrofe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer