- Det er en høy pris å betale

Grevinne Alexandra klager - men sier ikke fra seg tittelen.

FANT LYKKEN PÅ NYTT: - Det er vanskelig å ha mistet anonymiteten, sier Grevinne Alexandra om tiden som prinsesse. Nå har hun funnet lykken med Martin Jørgensen. Foto: FameFlyNet
FANT LYKKEN PÅ NYTT: - Det er vanskelig å ha mistet anonymiteten, sier Grevinne Alexandra om tiden som prinsesse. Nå har hun funnet lykken med Martin Jørgensen. Foto: FameFlyNet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Alexandra (47) ble over natten dansk medieyndling da hun for 17 år siden giftet seg med prins Joachim (42).

Som landets eneste prinsesse ble naturlig nok alles øyne rettet mot henne. Nå avslører hun at det både var og er slitsomt å være kjendis.

- Det er vanskelig å ha mistet anonymiteten. Det er en høy pris å betale, sier den Hong Kong-fødte kvinnen i et radiointervju med danske P4.

Helt uventet krevde hun skilsmisse i 2004. Da den var et faktum i 2005, endret hun tittel fra Hennes Kongelige Høyhet til Hennes Høyhet - og fikk i tillegg tittelen Grevinne av Frederiksborg.

Det tok ikke lang tid før hun fant kjærligheten på nytt. I 2007 giftet hun seg med den 12 år yngre TV-fotografen Martin Jørgensen (35), som hun første gang møtte mens hun var gift med Joachim.

Alexandra stråler fortsatt på den røde løperen – med diademet hun fikk i bryllupsgave av dronning Margrethe og prins Henrik.

Likevel klager hun over å være i pressens søkelys.

- Vilkårene, de kan jeg ikke endre. Jeg må finne ut av hvordan jeg kommer best ut av en gitt situasjon. Men det er veldig viktig at jeg er meg selv, sier hun i radioprogrammet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer