Samantha Markle og hertuginne Meghan:

- Det er bare trist

Hertuginne Meghans søster går til angrep - nok en gang.

KRITISERER SØSTEREN: Samantha Markle kristiserer hertuginne Meghan og prins Harrys nye julekort. Det er flere ting hun mener er feil med bildet. Foto: NTB Scanpix
KRITISERER SØSTEREN: Samantha Markle kristiserer hertuginne Meghan og prins Harrys nye julekort. Det er flere ting hun mener er feil med bildet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at hertuginne Meghans (37) familie det siste året har skapt hodebry både for den britiske kongefamilien og for 37-åringen selv.

Spesielt faren, Thomas Markle (74) og halvsøsteren Samantha Markle (53), er ivirige når det gjelder å uttale seg til pressen, og nok en gang har Samantha nå sett sitt snitt til å slenge med leppa om sin berømte søster.

Nylig delte Kensington Palace et nytt bilde av Meghan og prins Harry (34) fra bryllupsdagen deres, og bildet ble delt med folket som et julekort fra hertugparet av Sussex.

Raser mot Meghan

På svart-hvitt bildet står de to turtelduene og holder rundt hverandre med ryggen til fotografen mens de ser på det imponerende fyrverkeriet fra bryllupsdagen deres 19. mai.

Det har ikke falt i god jord hos den frittalende Samantha.

Det dreier seg imidlertid verken om innholdet i bildet eller hva som står i den påfølgende teksten, derimot henger 53-åringen seg opp i «alt som mangler».

- Interessant at hertugen og hertuginnen av Sussex står med ryggen til kamera. Er dette mot verden eller bare Ragland- og Markle-familien? Det er bare trist. Omfavn julegleden, skriver Samantha på Twitter.

- Det er ekstremt uhøflig å snu ryggen til på et julekort som er ment for å spre varme og gode ønsker til verden, fortsetter hun, ifølge E! News.

«SKREMMENDE»: I desember 2018 ble de levende voksfigurene av hertuginne Meghan og prins Harry vist frem ved Madame Tussauds i Berlin. Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Video: NTB Scanpix / Madame Tussauds Vis mer

53-åringens raseri mot søsterens bilde ga seg imidlertid ikke der.

- Å vende ryggen til folk på et julekort er frekt. Hvis du ønsker å være privat så gjør du det ikke på et bilde som hele verden skal se. Det er som å si «se på rumpa mi», fortsetter hun.

Den mye omtalte halvsøsteren har i ettertid slettet Twitter-profilen sin.

MISTET KONTAKTEN: Meghans far Thomas føler seg frosset ut av datteren. Foto: NTB Scanpix
MISTET KONTAKTEN: Meghans far Thomas føler seg frosset ut av datteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
NÆRT BÅND: Meghan og moren Doria skal fremdeles ha god kontakt. Hun var blant annet selvskreven gjest da datteren giftet seg, og skal være i ekstase over at Meghan er gravid. Foto: NTB scanpix
NÆRT BÅND: Meghan og moren Doria skal fremdeles ha god kontakt. Hun var blant annet selvskreven gjest da datteren giftet seg, og skal være i ekstase over at Meghan er gravid. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ble stoppet av vakten

At Samantha og Meghan trolig ikke har det beste forholdet kommer nok ikke som et sjokk på mange. 53-åringen var ikke invitert i prinsebryllupet i mai, og da hun i oktober forsøkte å få treffe Meghan på Kensington Palace, ble hun stoppet av vakten.

Halvsøsteren har jevnlig havnet på forsidene med sine utspill, og er blitt en hodepine for kongehuset.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer

Da hun troppet opp ved Kensington Palace, hvor Meghan har bodd frem til nå, ble det full stopp. De kongelige sikkerhetsvaktene slapp ikke Samantha innenfor sperringene.

Det endte med at hun måtte legge igjen et brev til Meghan, før ledsageren hennes pent ble nødt til å lede henne bort fra portene ved Kensington Palace igjen. Samantha Markle lider av sykdommen multippel sklerose, og er avhengig av rullestol for å komme seg rundt.

Saken fortsetter nedenfor.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer

Det hjerteskjærende opptrinnet ble fanget opp av en britisk fotograf, og bildene ble blant annet trykket i storavisene Mirror og Daily Mail. Nyheten har siden gått verden rundt.

De fleste mente halvsøsteren til hertuginnen burde holdt seg hjemme, men samtidig mente stadig flere at Meghan nå bør strekke ut en hånd - for å få slutt på den bitre familiefeiden.

Om noen skulle mene at hertuginne Meghan er for nådeløs mot sin egen familie, hører det med til historien at Samanthas besøk i London hadde en spesiell opptakt.

Ifølge Mirror sendte nemlig 53-åringen et brev til Kensington Palace et par uker før hun satte seg på flyet fra USA. Der skal hun nærmest ha truet med at oppførselen hennes kom til å utarte ytterligere om hun ikke fikk møte Meghan.

Saken fortsetter nedenfor.

Føler seg frosset ut

Også Meghans far, Thomas, har lettet på sløret til pressen gjentatte ganger.

Hertuginnens far var, i motsetning til flere andre familiemedlemmer, lenge forsiktig med å kritisere datterens nye tilværelse, og i dagene etter bryllupet gikk han blant annet ut og ba slektningene «holde kjeft».

I slutten av juni fikk derimot pipa en annen lyd, da 74-åringen i et intervju med TMZ ga uttrykk for at han følte seg «glemt» av datteren og hennes nye familie.

Den gang kunne Markle fortelle at han ikke hadde snakket med verken Meghan eller noen andre i den britiske kongefamilien etter at han stilte opp til intervjuet med «Good Morning Britain».

Tidligere denne måneden hadde han fremdeles ikke oppnådd kontakt med datteren. I et intervju med Daily Mail sa han at han føler han er blitt «frosset ut», og at det er som om hertugparet har «satt opp en vegg av taushet».

Samtidig mente Markle at han er et offer for usanne påstander, og at Meghan og Harrys taushet fører til at stadig flere løgner blir skrevet om ham.

LES OGSÅ: - Det er en kamp om en ung manns liv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer