Prins Harry og hertuginne Meghan får slakt:

- Det absolutte bunnpunkt

Slengbemerkningene sitter løst når Piers Morgan refser prins Harry og hertuginne Meghan - igjen.

REFSES: Tv-profil Piers Morgan bruser med fjæra nok en gang, i det som føyer seg inn i rekken av mange tirader mot prins Harry og hertuginne Meghan. Foto: Daniel Leal-Olivas / AFP / NTB
REFSES: Tv-profil Piers Morgan bruser med fjæra nok en gang, i det som føyer seg inn i rekken av mange tirader mot prins Harry og hertuginne Meghan. Foto: Daniel Leal-Olivas / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tv-profil Piers Morgan (55) er godt kjent for å slenge med leppa når han selv mener kjendiser har begått urett. Et av parene som har vært gjentakende offer for tiradene, er prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39).

Han har tidligere omtalt ekteparet som «skamløse, bortskjemte drittunger». Nå har han tatt et nytt dypdykk i ordboka, og funnet flere ord han mener er passende for dem.

«Narsissisme», «hykleri» og «dobbeltmoral» er bare noen av beskrivelsene han fyrer løs med mot hertugparet av Sussex, som han hevder er «profesjonelle offer», når han nok en gang refser valgene de har tatt den siste tida.

Denne gangen sitter imidlertid slengbemerkningene kanskje løsere enn tidligere.

STOR SPENNING: Det er knyttet stor spenning til intervjuet med prins Harry og hertuginne Meghan som Oprah har gjort. Vis mer

Raser

Som en del av hans faste spalte «Piers Morgan for MailOnline» tenner 55-åringen på alle pluggene, i kjølvannet av prins Harry og hertuginne Meghans lange strid om å få være i fred.

Helt siden hertugparet tok beslutningen om å trekke seg tilbake fra det britiske kongehuset i fjor, har de nemlig bedt om å få ro i California. Gjentatte ganger har de også gått hardt ut mot britisk presse, som prinsen blant annet mener har «ødelagt hans mentale helse».

Tv-profilen mener derimot at det er tydelig at fred er det siste Meghan og Harry ønsker. Han hevder nemlig at bortsett fra det lille oppholdet paret hadde i Canada, så har de vært på et «endeløst mediakjør som håner deres ønske om å være private».

Morgan påpeker at lukrative Spotify- og Netflix-avtaler, Zoom-intervjuer, kronikker skrevet av Meghan om spontanabort og en babykunngjøring med private bilder, bare er noe av det som gjør at han ikke tar parets ønske om å være i fred seriøst.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

«Jeg har sett på alt dette med økende forakt, og gjentatte ganger latterliggjort deres åpenbare dobbeltmoral og ekstraordinære arrogante ønske om å ha sin private kake og spise den mens de utnytter sin kongelige status for enorm økonomisk gevinst», skriver han.

«Kongelig såpeopera»

Videre trekker han fram at pressen gledet seg stort over at den britiske prinsen skulle gifte seg med Meghan. Etter det storslåtte bryllupet sa det imidlertid stopp, etter at Meghan selv kuttet faren, Thomas Markle, ut av livet sitt. Det skapte nemlig rabalder.

«Og nå har vi nådd det absolutte bunnpunkt i denne absurde pågående kongelige såpeoperaen», skriver han videre, og viser til at prins Harry denne uka gjestet James Cordens talkshow.

OVERRASKET: Hertuginne Meghan viste seg i en videosnutt for CNN. Dette er hertuginnens første opptreden etter avsløringen om at hun hadde opplevd spontanabort. Video: CNN og Dagbladet TV Vis mer

«På hvilken planet tror han at han er på, som gir ham lov til å fortsette å be om personvern når han vrenger tarmen (avsløre informasjon på en uhemmet måte journ.anm.) om familien sin på en busstur i Beverly Hills? Vel, det viser seg at han er på samme planet som hans kone Meghan, som også tror at privatliv er en handelsvare man kan bytte inn for egenpromotering, berømmelse og økonomisk gevinst».

Avslutningsvis spør Piers Morgan seg selv hva mer man kunne forventet av et par som nylig forsøkte å lære dronning Elizabeth (94) å tjene folket.

«Det eneste disse to selvopptatte, hykleriske, profesjonelle ofrene vet om tjenestegjøring, er selvbetjening».

Gjør intervjuer

Som nevnt gjestet prins Harry denne uka det populære talkshowet «The Late Late Show with James Corden», der han åpnet seg om alt fra familieliv til mental helse.

Intervjuet ble plukket opp av medier verden over, men det er derimot ikke alle intervjuet falt i god smak hos. Flere britiske kongehuseksperter mente nemlig at Harrys opptreden var respektløs.

«Hva i alle dager er det som foregår? Hvordan kan Harry dukke opp i et talkshow og gjøre narr av seg selv på denne måten? Dette er den dummeste kongelig opptredenen siden «Royal Knockout» (et engangs veldedighetsprogram, journ.anm.) i 1987, skrev kongehuseksperten Richard Fitzwiliams (71), og la til:

«Han snakker om seriøse problemer på en latterlig måte. Fornedrende. Veldig trist».

ÅPEN: Hertuginne Meghan avslører at hun mistet ufødt barn. Hoffekspertene hyller henne. Video: Caroline Vagle og Anders Johan Stavseng. Vis mer

For to uker siden ble det også kjent at hertugparet skal snakke ut i et stort intervju med Oprah Winfrey (67) i mars.

«Winfrey vil snakke med Meghan, hertuginnen av Sussex, i et omfattende intervju om alt fra å bli kongelig, ekteskap, morskap, filantropisk arbeid til hvordan hun håndterer livet under intenst offentlig press», het det i en uttalelse fra tv-nettverket.

LES OGSÅ: - Victoria har virkelig dratt på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer