Prinsesse Sofia:

Derfor vekker bildet oppsikt

Prinsesse Sofia overrasker på familiebildet.

NYTT BILDE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip overrasker med nytt bilde. Her sammen i 2018. Foto: Shutterstock/NTB
NYTT BILDE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip overrasker med nytt bilde. Her sammen i 2018. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni fikk det svenske prinseparet Carl Philip (42) og Sofia (36) massiv oppmerksomhet for det som ble omtalt som et romantisk sommerbilde.

Bildet viste paret holde både godt rundt hverandre og holde hverandre i hånden, og ble delt i anledning «midtsommar» på andre siden av grensen. Her til lands kalles feiringen Sankthans.

I kommentarfeltet var folk henrykt over det koselige bildet av prinseparet, og nå får de nok en gang oppmerksomhet for noe de har delt på Instagram, nemlig bilde sammen med sine tre sønner, prins Alexander (5), prins Gabriel (3) og prins Julian (tre måneder).

Selv om de tre små guttene naturligvis sjarmerer følgerne i senk, er det faktisk prinsessen som får mest oppmerksomhet, i hvert fall hos den rojale avisen Svensk Damtidning.

De skriver nemlig at 36-åringen er ugjenkjennelig på bildet, ettersom hun viser frem en ny sveis.

- Trendy og kult

På bildet har Sofia fått pannelugg som dekker store deler av pannen hennes, en forskjell fra tidligere hvor hun har hatt en såkalt gardinlugg.

Om hun er ugjenkjennelig eller ei, får være opp til hver enkelt, men Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, mener det kanskje er å ta litt hardt i.

BURSDAGSPRINS: Prins Alexander av Sverige, sønn av prins Carl Phillip og prinsesse Sofia, fylte fem år 19. april 2021. Video: Small Media Vis mer

- Svenskene mener hun er ugjenkjennelig; det må jeg si er å ta hardt i. Men prinsesse Sofia har virkelig fått en ny look med sin nyklipte lugg, sier Vagle, og fortsetter:

- Trendy og kult, og kanskje litt vågalt i den kongelige verden. Hun har dog vist flere ganger at hun ikke et redd for å teste ut nye hårsveiser, og det er gøy. Det har jo lett for bli veldig konservativt i de kretser.

I kommentarfeltet hyller svenskene prinsessens nye frisyre, men også det koselige bilde av familien på fem.

Første familiebildet

Det er nemlig det første bilde av prinsefamilien etter deres siste tilskudd, prins Julian kom til verden i slutten av mars. Hun har imidlertid delt et bilde av de tre sønnene sammen tidligere.

«Livet ga meg ikke bare en, men fire vakre prinser. Et stort takk fra oss alle for alle varme gratulasjoner i forbindelse med Julians ankomst», skrev prinsesse Sofia på Instagram etter fødselen.

Prinsens fulle navn er Julian Herbert Folke, og han veide 3220 gram og var 49 centimeter lang ved fødselen.

NY SERIE: Prinsesse Sofia forteller åpenhjertig at hun har slitt med å finne ro i prinsesserollen i en ny dokumentar på svensk tv. Vis mer

- Vi er så glade og takknemlige over å få ønske vår tredje sønn velkommen i familien. Denne dagen har både vi og storebrødrene hans lengtet etter. Nå ser vi frem til å få lære å kjenne vårt nye familiemedlem, sa den nybakte trebarnsfaren etter fødselen.

Den forholdsvis nyfødte gutten skal døpes i Drottningholms slottskyrka i Stockholm 14. august.

LES OGSÅ: Derfor kommer de trolig ikke til å få flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer