Pippa Middleton:

Derfor var hun ikke til stede

Søsteren til prinsesse Kate deltok ikke i begravelsen til dronning Elizabeth.

DELTOK IKKE: Prinsesse Kates søster Pippa var ikke å se under begravelsen. Her sammen med ektemannen James Matthews. Foto: Tim Rooke/REX/NTB.
DELTOK IKKE: Prinsesse Kates søster Pippa var ikke å se under begravelsen. Her sammen med ektemannen James Matthews. Foto: Tim Rooke/REX/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag samlet en hel verden seg for å følge begravelsen til Storbritannias dronning. Til stede var mange av verdens kongelige, inkludert den nye kong Charles (73) og dronning Camilla (75), og prinsen og prinsessen av Wales - William (40) og Kate (40).

Sistnevntes søster glimret derimot med sitt fravær under mandagens gravferd, ifølge Hello!

- LENTE SEG: Kroppsspråkekspert Grete Holtan om hvordan kong Harald framsto i dronning Elizabeths begravelse. Programleder: Maja Walberg Klev Vis mer

Flere bet seg merke i at prinsesse Kates søster, Pippa Middleton (39), ikke var blant de inviterte.

Selv om begrunnelsen ikke er offentliggjort er det flere mulige årsaker til at hun ikke var å se under begravelsen, skriver nettstedet videre.

Ifølge Hello! skal det være en kongelig regel som sier at man får to billetter per husstand. Dette på bakgrunn av begrenset kapasitet.

Dette er en streng instruks som gjelder alle, inkludert utenlandske kongelige og ikke-kongelige medlemmer.

SISTE FARVEL: Flere tusen mennesker har de siste dagene stått mange timer i kø for å bivåne dronning Elizabeths kiste. Nå er det stengt. Video: Reuters Vis mer

Kate og Pippas bror James (35) var heller ikke til stede, men deres foreldre Carole og Michael var.

Selv om den begrensede kapasiteten sannsynligvis er hovedårsaken kan det være en annen grunn, ifølge det britiske magasinet.

I juli fødte Pippa sitt tredje barn. Fra før har søsteren til den ferske prinsessen av Wales to barn med ektemannen James Matthews (47), Arthur Michael William Matthews (3) og Grace Elizabeth Jane (1).

LONDON: Det er nasjonal sørgeperiode i England etter dronning Elizabeths død, 18. september 2022. Video/reporter: Thea Hope / Emma Cecilia Eriksson Vis mer

Mandag kveld er det duket for en privat samling for den kongelige familien, slik at de kan sørge over tapet privat og ta sine siste farvel med dronning Elizabeth.

LES OGSÅ: Derfor er kisten belagt i bly

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer