Emma Tallulah Behn:

Derfor uteble hun fra bildet

Prinsesse Märtha Louises yngste datter, Emma Tallulah Behn, glimret med sitt fravær da kongehuset delte privat bilde i helga.

SOMMERHILSEN: Kongehuset delte dette bildet i helga - som en sommerhilsen fra kongefamilien. Prinsesse Märtha Louises yngste datter, Emma Tallulah, glimret imidlertid med sitt fravær - og det var det en helt spesiell grunn til. Foto: Det kongelige hoff / NTB Scanpix
SOMMERHILSEN: Kongehuset delte dette bildet i helga - som en sommerhilsen fra kongefamilien. Prinsesse Märtha Louises yngste datter, Emma Tallulah, glimret imidlertid med sitt fravær - og det var det en helt spesiell grunn til. Foto: Det kongelige hoff / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helga delte kongehuset et sommerlig familiebilde av kongefamilien med det norske folk. Bildet var etter alle solemerker tatt på kongeparets sommersted Mågerø på Tjøme - og på bildet smiler en nesten fulltallig kongefamilie til kameraet.

Til stede var kongeparet og hele kronprinsfamilien, men mange bet seg kanskje merke i at prinsesse Märtha Louises (48) yngste datter, Emma Tallulah Behn (11), glimret med sitt fravær.

Hun er nemlig det eneste av kong Harald (83) og dronning Sonjas (83) barnebarn som ikke er å se på bildet - men det er det en helt spesiell grunn til.

Prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, bekrefter overfor Billedbladet at 11-åringen deltok på et ridestevne i Sandnes da bildet ble tatt, og at hun følgelig ikke fikk vært til stede under fotograferingen.

SKAVLAN: Fredrik Skavlan settes ut når vi stiller spørsmål om det omdiskuterte intervjuet han hadde med Märtha Louise og Durek Verrett tidligere i år. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/TV 2/Rød Løper Vis mer

Ridestevne

Märtha Louise - som selv har markert seg som en dyktig rytter opp gjennom åra - delte søndag et innlegg på Instagram om Emma Tallulahs ridestevne. Da la hun ikke skjul på at hun var svært stolt over datteras prestasjoner på hesteryggen.

På Instagram avslører prinsessen også at yngstedattera stakk av med seieren i helgas ridekonkurranse.

- Min lille engel vant sin første Mini Prix i dag, med den flotteste Lyncott Fancy Pants (hesten, journ.anm.). Sammen er de uslåelige. Dedikasjonen denne lille sjelen har for hestene sine er så rørende. Jeg er så stolt av deg, kjære Emma, skriver 48-åringen stolt i innlegget, som også består av flere bilder og videosnutter av 11-åringen i aksjon.

- Takk til alle som har støttet oss under denne reisen med hestene. De sier at «it takes a village to win». Din ridefamilie støtter deg, kjære. Takk til alle som har hjulpet oss, skriver Märtha Louise.

I kommentarfeltet under prinsessens innlegg har det strømmet inn med hyggelige kommentarer, blant annet fra Märtha Louises kjæreste, Durek Verrett (45).

KONGELIG KONFIRMASJON: 31. august 2019 var det Prinsesse Ingrid Alexandra sin tur til å konfirmeres, men det er hun ikke den første i kongefamilien som gjør! Se bildene fra de andre kongeliges konfirmasjoner. Bilder: NTB Scanpix. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Jeg hopper i taket av glede over seieren din, skriver han blant annet.

Også tidligere «Senkveld»-programleder Harald Rønneberg (46) har latt seg imponere av 11-åringens innsats på hesteryggen.

- Så kult! Bra jobba av Emma, skriver Rønneberg.

Märtha Louise har selv hatt en livslang kjærlighet til hest og riding, og har også konkurrert som profesjonell rytter. I dag driver hun YouTube-kanalen Hest360, som blant annet arrangerer konkurranser og lager videoer om hester.

Delte privat bilde

Emma Tallulah Behns ridestevne førte som nevnt til at hun gikk glipp av familiefotograferingen på Tjøme i helga. Heller ikke kronprinsesse Mette-Marits (46) eldste sønn, Marius Borg Høiby (23), var å se på bildet.

På bildet satt kongefamilien samlet rundt et langbord utendørs, og på den ene bordenden sto dronningen med utslåtte armer.

Til stede var også kong Harald, kronprinsparet og barna Ingrid Alexandra (16) og prins Sverre Magnus (14), samt prinsesse Märtha Louise og døtrene Maud Angelica (17) og Leah Isadora (15).

Kongeparet pleier å tilbringe store deler av sommerferien på Tjøme - noe som også er tilfelle i år. Her pleier dronning Sonja dessuten å feire bursdagen sin, den 4. juli.

SKAVLAN: Fredrik Skavlan settes ut når vi stiller spørsmål om det omdiskuterte intervjuet han hadde med Märtha Louise og Durek Verrett tidligere i år. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/TV 2/Rød Løper Vis mer

Sommerstedet ligger på en odde på Tjøme, sør for Tønsberg. Ifølge Kongehusets nettsider ble kongeparets private sommersted for første gang tatt i bruk i 1993, og består av flere bygninger.

- Her har hun samlet familie og venner til selskap rundt det flotte utendørsbassenget år etter år, fortalte Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle nylig til Dagbladet.

LES OGSÅ: Gravid Tone beklager til kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer