Marius Borg Høiby:

- Derfor trykket vi saken om Marius

Se og Hør mener at denne saken har offentlig interesse.

FORKLARER: Sjefsredaktør i Se og Hør, Ulf André Andersen, forklarer hvorfor ukebladet valgte å trykke saken om Marius Borg Høiby og hans nye kjæreste. Foto: Se og Hør
FORKLARER: Sjefsredaktør i Se og Hør, Ulf André Andersen, forklarer hvorfor ukebladet valgte å trykke saken om Marius Borg Høiby og hans nye kjæreste. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Se og Hør har forståelse for at kronprinsesse Mette-Marit ønsker å beskytte sin sønn og hans kjæreste, og vi ønsker velkommen - og setter pris på - en god og saklig debatt om vår dekning av kongefamilien. Likevel mener vi at denne saken har offentlig interesse.

Marius Borg Høiby er en del av Norges mest offentlige familie, og det er lang tradisjon for at relasjoner og nettverk i kongefamilien omtales offentlig.

Kjærlighetsforholdet mellom Høiby og Snekkestad har utviklet seg over en lengre periode, og paret har nå i flere måneder vært samboere i London. Hun har feriert sammen med kronprinsfamilien på deres private hytte - og vært gjest på Skaugum.

Juliane Snekkestad er en profilert modell for amerikanske Playboy. Se og Hør har laget en positiv sak om et nytt kjærestepar og har aldri antydet at Snekkestad ikke er hardtarbeidende.

Tvert i mot har vi beskrevet hennes internasjonale modellkarriere på en grundig måte. Det hører med i dette bildet at også Marius nå bygger opp en karriere i den internasjonale moteindustrien.

Se og Hør mener derfor at denne saken har offentlig interesse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer